Ingatlanbazár

2021.06.05. 11:30

A hét ingatlana: kúria Polgárdiban csodás kályhával eladó!

A 400 nm-es ingatlan ugyan még nincs minden szögig befejezve, de így is élhetőnek tűnik. Ráadásul az új tulajdonosoknak így talán nagyobb mozgásterük van a saját kényelmük szerinti kialakításra. Nézzen szét a 190 millióért kínált ingatlanban!

Feol.hu

 

“[...] Az épület 400 nm-es, a terasza is 400 nm-es, ezért a kúriából a kilátás panorámás. Nyílászárói fából készültek. Fűtése a pincében található központi fa tüzeléses kazánról működik, a kúria minden helyisége padófűtéses. A pincében továbbá 40 nm-es tároló helyiség is van. Fúrt kútján keresztül az ivóvíz ellátás is megoldott. Vendégszobához tartozik saját fürdőszoba és wc, de a gondnoki szobának is külön fürdője és illemhelye van. Az épület 80%-os készültségi szinten van, folyamatosan épül, szépül. A rendezett füves kertben, ami teljesen parkosított, filagória is található, ahol grillezni, nyári estéken beszélgetni lehet. Most kezdték el egy másik filagória építését is a területen. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!