Izzadni fogunk

2019.08.28. 07:13

Kánikula várható szerdán Fejér megyében is

Reggel 15-21, délután 30-36 fok között alakul a hőmérséklet.

Forrás: Shutterstock

Az idokep.hu előrejelzése szerint szerdán sok napsütésre számíthatunk, de északon néhol átmeneti jelleggel egy-egy futó zápor, esetleg gyenge zivatar kialakulhat. Délután nyugaton, északnyugaton a fátyolfelhőzet vastagodhat meg. Helyenként megélénkülhet a déli-délkeleti szél. Hajnalra nyugaton pára- és ködfoltok képződhetnek. Reggel 15-21, délután 30-36 fok között alakul a hőmérséklet.

Nem lesz front térségünkben.

Székesfehérváron a legmagasabb nappali hőmérséklet 34 fok körül várható.

A folytatásban

Csütörtökön főleg fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, a kialakuló gomolyokból legfeljebb csak északon és nyugon fordulhat elő néhol egy-egy futó zápor, esetleg kisebb zivatar. Gyenge, mérsékelt lesz a délkeleti szél. A csúcshőmérséklet 30-35 fok között alakulhat.

Pénteken elsősorban nyugaton, északnyugaton és északon alakulhat ki elszórtan átmeneti jelleggel futó zápor, zivatar, máshol túlnyomóan napos időre van kilátás. A szél csak zivatarok környezetében támadhat fel. Délután 28-35 fokra számíthatunk.

Hétvégén sok napsütésre van kilátás, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak egy-egy helyen fordulhat elő átmenetileg kisebb futó zápor, esetleg gyenge zivatar. Helyenként megélénkülhet a szél. Délutánonként a csúcshőmérséklet 30 és 35 fok között alakul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!