Horoszkópok

2012.08.23. 22:05

Napi horoszkóp - Egy Oroszlán sem teheti mindig azt, amit szeretne

Az Ikrek ápolja kapcsolatát, A Rák tisztázza önmagával, hogyan akarja élni az életét a jövőben.

feol.hu

Kos (március 21-április 20.) - Ön egy érzelmes ember, emiatt nehezen viseli, ha valaki megbántja vagy megsérti. Szüksége van mások szeretetére. Bocsásson meg annak, aki megbántotta, még ha nem is érdemli meg.

Bika (április 21-május 20.) - Romantikus napra számíthat, ha magabiztosabban lép fel. Valaki már régóta várja, hogy egy kis biztatást kapjon öntől, meg kell hát tennie a kezdő lépéseket. Ne legyen félszeg!

Ikrek (május 21-június 21.) - Mostanában úgy érezheti, hogy révbe ért, megtalálta a társát. Ápolnia kell azonban a kapcsolatot ahhoz, hogy jól működjön, éreztetnie kell e kedvesével, hogy milyen fontos az ön számára.

Rák (június 22-július 22.) - Kedves Rák, önnek tisztáznia kellene végre önmagával, hogy hogyan akarja élni a jövőben az életét. Ne ábrándozzon, vegye figyelembe a realitásokat és fogadja el azokat.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) - Egy Oroszlán sem teheti mindig azt, amit szeretne. Ha békében akar élni a családjával, akkor időnként engednie kell, még akkor is, ha önnek van igaza. A nyugalom fontosabb lehet.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) - A mai nap kedvező lenne az ön számára a nagyobb horderejű változtatásokhoz. Ha azt érzi, hogy nem működik a jelenlegi kapcsolata, akkor nem szabad tovább várni a szakítással.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) - Munkával kapcsolatos ügyekben jobban teszi, ha most a háttérben marad, és megvárja, amíg mások döntenek. Véleményt se nyilvánítson, mert annak is rossz vége lehet.

Skorpió (október 24-november 22.) - Ha úgy érzi, hogy nem szereti a munkáját, nehezen fog hozzá, akkor talán ideje lenne más lehetőségek után nézni. Nem biztos, hogy ott van a helyén, ahol most éppen van.

Nyilas (november 23-december 21.) - Látszólag ridegen viselkedik, kemény páncélja mögött azonban meleg szív van. Néha megengedhetné magának, hogy ez mások számára is érezhető legyen. Jobban kedvelnék ettől.

Bak (december 22-január 20.) - Sokat árthat azzal magának, ha nem tud lakatot tenni a szájára. Nagyon fontolja meg, hogy kinek mit mond el, milyen megjegyzéseket tesz, mert konfliktusa lehet a főnökével.

Vízöntő (január 21-február 20.) - Ön nagyon kritikus tud lenni másokkal, és nem veszi észre, hogy ezzel megbántja őket. A véleményét kicsit burkoltabban és kevésbé sértőn is elmondhatná időnként.

Halak (február 21-március 20.) - Ideje lenne, hogy komolyan változtasson a sorsán, és lejjebb adja az igényeit. A sült galamb nem fog a szájába repülni, bármennyire is szeretné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!