Horoszkópok

2017.02.22. 15:42

Napi horoszkóp - Az Oroszlánt ma nagyon untatja a mindennapi rutin

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Ma igazán ötletes és kreatív lesz, a javaslataival lenyűgözi a főnökét és a kollégáit. Vesse be a meggyőző erejét otthon is - ha van valami, amire rá akarja venni a párját, most próbálkozzon nála!

Bika (április 21.-május 20.) - A Vízöntő jegyében álló Hold arra ösztökéli, hogy véget vessen a „begubózásnak”, és végre felvegye a kapcsolatot a barátaival, akiket az utóbbi időben elhanyagolt.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ma kínálkozik egy jó alkalom arra, hogy egy kis plusz pénzt keressen. Talán valaki mellékállást ajánl önnek, vagy el tud adni valamit, amiről azt hitte, hogy értéktelen.

Rák (június 22-július 22.) - A közérzete volt már jobb is, talán fejfájás is gyötri, ettől függetlenül jól halad a feladataival. Egy hír egészen fellelkesíti! Lehet, hogy a tágabb rokonságban gyermekáldás várható.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ma nagyon untatja a mindennapi rutin, valami újra, izgalmasra vágyik. Az anyagi ügyektől maradjon távol, jobb, ha ma nem intéz ezekkel kapcsolatban semmit.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Úgy érzi, hogy egy kis magányra van szüksége. Ám ha nem tudja mégsem tisztázni az érzéseit, akkor keresse fel egyik megbízható barátját, akivel mindent megbeszélhet.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A délelőtti órákban komoly sikereket érhet el. Mégsem felhőtlen a boldogsága - kritikus szemmel nézi a világot, ami nem minden esetben ésszerű.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ma sugárzik, és igazán elemében van, a Vízöntő jegyébe lépő Hold kedvez önnek. Ön nagyon tetszik valakinek, de nem biztos, hogy egymásra találnak.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Fontos, hogy tisztán és világosan fogalmazza meg a mondandóját, mert most könnyen félreérthetik mások. Az estéje nagyon jól fog alakulni.

Bak (december 22.- január 20.) - Sikeres nap elébe néz, de sajnos feszültebb a szokásosnál. Minden kis apróságon felbosszantja magát. Ha feszültségeit a párján vezeti le, elronthatja az estét.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Szép napra számíthat, főleg a magánélete teszi elégedetté. Ha volt is egy apró nézeteltérése a párjával, az már a múlté, most sikerül pontot tenni a viták végére.

Halak (február 21.- március 20.) - Ma többször is vitába keveredhet egy munkahelyi kérdés miatt. Önnek van igaza, tartson ki szilárdan a véleménye mellett! Ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!