Horoszkópok

2017.05.01. 16:51

Napi horoszkóp - Az Oroszlánnak rengeteg energiája lesz a mai napon

A Mérleg ma rengeteg dicséretet bezsebelhet az ötleteiért és a kreativitásáért.

KOS (március 21.-április 20.) - A Merkúr helyzete miatt most elsősorban anyagi kérdésekkel kell foglalkoznia. Néhány fontos részletet sikerül letisztáznia, és még időben veszi észre, hogy megfeledkezett egy befizetni valóról.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez segít rendet teremtenie az életében. Takarítson ki, szortírozzon, végezze el a ház körüli teendőket is. Ma minden munka simán fog menni!

IKREK (május 21.-június 21.) - Öntől szokatlan módon ma a gondolkodása megfontolt és gyakorlatias. Komoly hangulatban van, és csak komoly témák kerülhetnek most napirendre. Jó alkalom, hogy tanácsot kérjen.

RÁK (június 22.-július 22.) - Könnyen lehet, hogy lesz valakivel egy komoly vitája. Ez az elhúzódó vita idegileg is kikészítheti... Este szüksége lesz rá, hogy elterelje a figyelmét, nézzen meg egy jó filmet!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Hold az ön jegyében jár. Rengeteg energiája lesz a mai napon, talán túl sok is... Nagyon vigyázzon, mert bár jót akar, egy kicsit túlzásba eshet, és ezáltal könnyelmű hibákat követhet el.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- A kiegyensúlyozottságának hála ösztönösen megtalálja a módját annak, hogy mindenkit elégedetté tegyen a környezetében, és könnyedén feloldja a konfliktusokat.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Ma rengeteg dicséretet bezsebelhet az ötleteiért és a kreativitásáért. Élvezze a jól sikerült munka örömét! A szerelemben sem kell visszafognia magát: valaki már régóta figyeli önt.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- A szorgalma, lendülete egész nap kitart, és még előre is sikerül dolgozni. Este már csak pihenni szeretne, ezért idegesíteni fogja a párja, aki viszont programot szervez kettejüknek.

NYILAS (november 23.-december 21.) - A Hold az Oroszlán jegyében áll. Vezesse le a felesleges energiáit sporttal! Kihozhatja magából a legjobbat, és utána fittebbnek érzi majd magát, mint valaha!

BAK (december 22.- január 20.) - Bár ön igazán türelmes ember, most már tele a hócipője az okvetlenkedő alakokkal. Sajnos van néhány munkatársa, aki valóban hátráltatja a munkában. Pórbálja megértetni velük a helyzetet!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Használja ki a pozitív kisugárzását, és semmiképpen se gubózzon be otthon, mert most óriási az esélye annak, hogy megismerkedjen valakivel, akivel feledhetetlen pillanatokat élhet át.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez önnek túlságosan is sok feszültséget jelent. Nem érti, és nem is tudja mire vélni a környezetében lévő emberek szenvedélyes kirohanásait.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!