Horoszkópok

2017.02.09. 16:32

Napi horoszkóp - Az Ikrek eléggé eseménydús napra számíthat

Egy fontos ügyben kell ma döntenie a Mérlegnek.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A szenvedély komoly szerepet fog kapni a életében. A legjobban a kedvese társaságában érzi majd magát. Este sem tud korán elaludni, szervezzen inkább valamilyen romantikus programot.

Bika (április 21.-május 20.) - Ingerült, sértődékeny hangulatban van, ráadásul egy incidens beárnyékolhatja a napját. Ebből könnyen kilábalhat, ha társára, vagy a valamelyik családtagjára hallgat.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Eléggé eseménydús napra számíthat. A csillagok állása kedvez a karrierjének. A munkájával egyenletesen halad. Bízzon jobban az emberekben, valaki most a segítségére lehet.

Rák (június 22-július 22.) - Féltékenység keríti hatalmába, pedig ez eddig nem volt jellemző önre. Az, hogy partnere furcsán viselkedik, még nem jelenti azt, hogy hűtlen is. Pénzügyi téren kellemes meglepetés éri.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Szerencsére a Mars az ön számára kedvező helyzetben áll, és hivatása területén nagy segítséget tud nyújtani. Ne féljen az új dolgoktól, tegyen a legjobb belátása szerint.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Egy megbeszélés során derül ki, milyen komoly eredményeket ért el a közelmúltban. Alkalma nyílik rá, hogy kifejtse a véleményét és a jövőbeni szándékát.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Egy fontos ügyben kell ma döntenie, amire egyedül ön mondhatja ki az utolsó szót. Ezt könnyű szerrel teszi, hiszen rendkívül határozott. Este kapcsolódjon ki!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Fordítson több időt kedvesére! A párja féltékeny egy kicsit, és talán nem is teljesen alaptalanul. Most önön van a sor, hogy biztosítsa a szerelméről!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Egy hír teljesen új megvilágítást ad a dolgoknak, személyeknek. Ha fontos tárgyalása van, legyen nagyon körültekintő, és a többiek megítélésében óvatos.

Bak (december 22.- január 20.) - Mivel úgy érzi, nem kapja meg a kellő elismerést, kevés örömet talál ma a munkájában. Próbáljon felülemelkedni a kicsinyes pozícióharcokon. Váratlan feladatokat kaphat.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Az éberségének hála észreveszi, hogy valaki be akarja önt rántani egy vitába, amelyben homlokegyenest eltérnek a vélemények. Legyen tapintatos és óvatos!

Halak (február 21.- március 20.) - Tevékenysége hasznos és eredményes. Használjon fel minden új értesülést, amelyről úgy véli, segítségére lehet. Ma különösen fontos az eszmecsere és a jó humor.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!