Horoszkópok

2012.06.11. 22:05

Napi horoszkóp - A Vízöntő vegyen ki pár nap szabadságot

A Kosra kiegyensúlyozott nap vár, az Ikrek csak a munkájára figyeljen.

feol.hu

Kos (március 21–április 20.)

Kiegyensúlyozott napja lehet ma. Úgy tűnik, hogy minden probléma, amitől mostanában rettegett, egy csapásra megoldódik. Az is lehet, hogy csak ön nagyította fel a gondokat.

Bika (április 21–május 20.)

Gondolkodjon, mielőtt cselekszik. Ön hajlamos arra, hogy hirtelen indulatból vagy első ötlettől vezérelve tegyen meg dolgokat, pedig többnyire jobb lenne, ha előtte háromig számolna.

Ikrek (május 21–június 21.)

Valaki a háta mögött megpróbálhat keresztbe tenni önnek, de valószínűleg sikertelen marad a próbálkozása. Ön ne tegyen mást, csak végezze jól a munkáját, ne hibázzon.

Rák (június 22–július 22.)

Túl érzékennyé válhat ma, és könnyen megsértődik. Olyasmi miatt is sírás kerülgetheti, amire máskor csak legyint. Ne szívjon mindent mellre, inkább próbáljon kellemes dolgokra gondolni.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)

Valamilyen meglepetés várhat ma önre, Úgy tűnik, hogy a környezetében – családjában vagy munkahelyén – méltányolják az erőfeszítéseit, és valamivel megjutalmazzák.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.)

Olyan a hangulata, mint az időjárás, egyik percben derűs, napos, a másikban pedig elborul. Vigyázzon arra, hogy a környezetét kímélje meg a hirtelen váltásoktól.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)

Valamilyen váratlan lehetőség kínálkozik fel az életében, új munkahely, esetleg új szerelem. Ne döntsön azonnal, fontolja meg a tetteit, mert lehet, hogy csalódnia kell.

Skorpió (október 24– november 22.)

Ön időnként hajlamos arra, hogy kihasználjon másokat, néha nem is számításból, hanem mert így érzi természetesnek. Pedig mások nem azért vannak, hogy az ön hasznára legyenek.

Nyilas (november 23– december 21.)

Akkor is őrizze meg a hidegvérét, ha ma váratlan események történnek. Nagy szükség lehet a higgadtságára. Ön többnyire tudja, hogy rendkívüli körülmények között mit kell tennie.

Bak (december 22–január 20.)

Ön a hűség és megbízhatóság mintaképe. Másoktól is ezt várja el, ezért időnként konfliktusai lehetnek. Ne legyen túl szigorú, néha azért engedjen egy kicsit az elveiből.

Vízöntő (január 21– február 20.)

Ha teheti, próbáljon kivenni pár nap szabadságot. Utazzon el valahova, szemlélôdjön, elmélkedjen. Az egyedüllét, gondolatai rendezése most csodákat tehetne önnel.

Halak (február 21– március 20.)

Egy elszalasztott lehetőség miatt rossz lehet a hangulata. Nem biztos azonban, hogy végképp le kell mondania a dologról, talán tehet valamit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!