Horoszkópok

2017.03.06. 21:01

Napi horoszkóp - A Szűz ma igyekezzen rendkívül tartózkodóan viselkedni

A Bakoknak ma sokat kell hallgatnia mások panaszkodását.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A Hold a Rák jegyében áll, a Mars még a Kos jegyében látható. Ma különösen könnyen győz meg másokat, mégsem kellene visszaélnie ezzel - ne erőltesse rá a többiekre az akaratát!

Bika (április 21.-május 20.) - Továbbra is az lenne a legcélszerűbb, ha kicsit hátralépne, és kiengedné a keze közül az irányítást. A görcsös akarással most semmire sem megy, csak hátráltatja a dolgokat.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Sok új hatás érheti ma, talán olyasmit hall vagy olvas, ami miatt kissé átértékeli a nézeteit. Hagyja magát inspirálni, lázba hozni, de ne merüljön el ebben teljesen!

Rák (június 22-július 22.) - A bolygóhatások lágyabbá és érzékenyebbé teszik. Ha mások veszekednének, ne próbáljon igazságot tenni. Ma csak a kompromisszumok visznek előre.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Mindegy, hogy milyen programja van, a Rák jegyében álló Hold csodálatos hangulatot varázsol ön köré. Ezt mások is észreveszik, és mindenhol szíves fogadtatásra talál majd.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Igyekezzen rendkívül tartózkodóan viselkedni, lehetőleg ne provokáljon senkit. Ha lehetséges, maradjon a háttérben, és próbáljon barátságos maradni.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Úgy tűnik önnek, ma mindenki ideges és ingerült, és való igaz, több agresszív embert is az útjába sodor az élet. Legyen óvatos, és ne üljön fel a provokációnak!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Sok feladat várja, de ha elég kitartó, elégedetten zárhatja a napot. A családja több időt szeretne öntől. Ha sikerül velük töltenie az estét, a világ örömteli oldalát mutatja majd.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Lendületességével és energikusságával másokat is motivál, és ez bizony dicséretes dolog. Arra azonban figyeljen, hogy ne essen túlzásokba, ne hajszolja a kollégáit.

Bak (december 22.- január 20.) - Ma sokat kell hallgatnia mások panaszkodását, ami meglehetősen türelmetlenné teszi. Próbáljon egy kicsit megértőbb lenni, nem faragtak mindenkit olyan kemény fából, mint önt!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A Hold a Rák jegyéből indul. Ez gyorssá teszi, jól reagál a váratlan helyzetekre is, ám szélsőséges esetben túlzottan kapkodni kezd, és végül több hibát is ejt a munkájában.

Halak (február 21.- március 20.) - Elégedett lehet önmagával és a környezetével is. Nyugodtan félreteheti egy kicsit a kötelességeit, és szervezhet magának egy szép délutánt. Egy jó vacsorával zárhatja le ezt a napot.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!