Horoszkópok

2017.02.24. 14:27

Napi horoszkóp - A Skorpió ne sajnáljon magától egy kis kényeztetést!

A Rák ma a testi kimerültségét egy hosszú fürdőzéssel tudná orvosolni.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll. Áldozza a napot az édes semmittevésnek! Ma úgyis nehezen kényszeríti magát munkára, ne is kínlódjon ezzel! Az este kedvez a társasági összejöveteleknek.

Bika (április 21.-május 20.) - Ne mérgelődjön sokat, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezte. Hagyja, hogy a párja tervezze meg a mai napot! Ha hátralép egyet, ráébredhet, hogy elégedett az életével.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Pihenésre van szüksége, mert kimerítő hetet tudhat maga mögött. Egy barátja a telefonhívásával alaposan felbosszantja, olyasmibe is beleüti az orrát, amihez neki semmi köze nincs.

Rák (június 22-július 22.) - A testi kimerültségét egy hosszú fürdőzéssel tudná orvosolni. Ha teheti, menjen el egy gőzfürdőbe, vagy uszodába, de ha otthon vesz egy illatos habfürdőt, az is jó kedvre hangolja.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Fáradt és kedvetlen lehet. Ne rontsa tovább a hangulatát azzal, hogy olyasmi miatt aggodalmaskodik, amin változtatni nem tud, és amiről nem is tehet Találkozzon a barátaival!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ön ma nagyon kreatív és találékony. Apróságokkal sikerül az otthonát széppé tenni, és erre büszke is lehet. Este visszavonultságra és nyugalomra van szüksége.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ha ön egyedülálló, akkor ma este menjen társaságba, egy szórakozóhelyen megismerkedhet valakivel, aki őszintén lenyűgözi. Legyen egy kicsit merész, kezdeményezzen!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ne sajnáljon magától egy kis kényeztetést! Hagyja maga mögött a problémákat. Próbáljon ki egy süteményreceptet, kortyolgasson el egy pohár bort!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Találkozhat egy régi kedves ismerősével, aki jelentős hírekkel szolgál - ezek valamiképpen érintik az ön életét is. Felvillanyozva megy haza a találkozóról!

Bak (december 22.- január 20.) - Ma annyira érzékeny, hogy egy ártatlan megjegyzés is komoly sebet ejt a lelkén. Ne gerjesszen feleslegesen konfliktusokat! Délután valaki meglepő hírt mesél Önnek.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Bár a magánéleti ügyei jól alakulnak, mégis mindig elégedetlenkedik valakivel. Az állandó zsörtölődéssel sajnos komolyan magára haragíthatja a párját

Halak (február 21.- március 20.) - Most nem próba-szerencse alapon kell megoldani a feladatait, szisztematikusan fogjon a dologhoz. A csillagok azt jelzik, hogy nehéz fába vágja a fejszéjét.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!