Horoszkópok

2017.02.06. 15:37

Napi horoszkóp - A Ráknak ma jól indul a napja, és még a munkájában is örömet találhat

A Kosnak ma kisebb egészségügyi problémái lehetnek.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Kisebb egészségügyi problémái lehetnek. Próbáljon ki egy új étrendet, válogasson hozzá recepteket. A vitamindús táplálkozás most különösen fontos lenne az ön számára!

Bika (április 21.-május 20.) - Vegye észre az önnek küldött jeleket! Ha így tesz, egy kellemes, szívet melengető kalandban lehet része. Ha azonban nem elég gyors, akkor az illető hamarosan más karjaiban köt ki

Ikrek (május 21.-június 21.) - Dolgozza fel és rendszerezze azt a nagy halom iratot, ami az utóbbi időben gyűlt össze az íróasztalán. Annak is itt az ideje, hogy elrendezze a vitás kérdéseket a családtagjaival.

Rák (június 22.-július 22.) - Jól indul a napja, és még a munkájában is örömet találhat. Az utóbbi időben mintha egy darálóba került volna, túl sok volt az örömtelen rutinfeladat. Ma ez megváltozni látszik.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Nehéz helyzetben érzi magát: súlyos gondolatok gyötrik, és még a családtagjai körében sem talál vigaszt. Ma nincsenek egy hullámhosszon, senki nem akarja megérteni.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Pénzügyi helyzetét meglehetősen bizonytalannak érzi. Pedig nem kellene, hogy így legyen. Próbáljon meg új lehetőségeket találni, most támogatnák ebben a csillagok!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Valamiért nagyon félt a mai naptól: most kiderülhet, alaptalanul. A nap ugyan tartogat buktatókat, de korántsem olyan leküzdhetetleneket, mint amilyennek vélte őket.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Egy futó kapcsolata ma új megvilágításba helyeződhet. Új perspektívák alakulnak az életében, és ezzel együtt új energiák is áramlanak. Ma vidámnak és erősnek érzi magát.

Nyilas (november 23.-december 21.) - A munkahelyén most igazán sok teendő várja. Nem baj, amit most túlórázásban belead, azt valamilyen formában hamarosan visszakaphatja. A hála nem marad el.

Bak (december 22.- január 20.) - Ma különösen a kommunikációval kapcsolatos dolgok fognak jól sikerülni önnek. Igyekezzen elébe menni a várható eseményeknek, mert vannak változások.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Lelkesedéssel keresi az új élményeket, szeretne kiszabadulni a hétköznapok egyhangúságából. Elképzelhető, hogy új szerelmi kapcsolata kezdődik, de önnek kell kezdeményeznie.

Halak (február 21.- március 20.) - Ma szinte ólomlábakon jár az idő, ha kedvetlenül lát feladataihoz. Ami nem megy, azt ne erőltesse! Keresse a változatosságot és az izgalmakat, amelyek lelkesítik.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!