Horoszkópok

2017.03.09. 14:43

Napi horoszkóp - A Rák ma valami miatt csalódott lehet

Ma figyeljen nagyon az álmaira a Szűz!

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A Jupiter és az Uránusz még mindig szemben állnak egymással. Ügyeljen arra, hogy ne hozzon elhamarkodott döntéseket, és ne is hagyja sürgetni magát. Lassan eljön lazítás ideje.

Bika (április 21.-május 20.) - Nézeteltérései támadhatnak a közös pénzügyek kezelése körül. Valószínűleg jobban oda kell majd figyelnie az érintett kapcsolatra. Legyen nyitott minden párbeszédre.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Óvakodjon a meggondolatlan megnyilvánulásoktól. A hosszú távú pénzügyi elképzeléseit ismét mérlegelni kellene, mert az anyagiak terén jelentős változások várhatóak.

Rák (június 22-július 22.) - Ön most valami miatt csalódott lehet. Fontos, hogy ne fojtsa el az érzelmeit, igyekezzen feldolgozni minden problémát, és a feszültséget mozgással vezesse le. Este már lazíthat.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Sok a tennivalója, ismét sikeres lehet, mert ösztönösen érzi, milyen fontos, hogy ma mindent beleadjon. A nehéz és kényes munkákat is jól meg tudja oldani.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Figyeljen nagyon az álmaira, mert érdekes megérzései lehetnek. Szellemi és fizikai energiája ma egyaránt bőséges lesz, azonban könnyen konfliktusba keveredhet.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Igazán szerencsés nap elébe néz! Most pár dolgot a javára fordíthat, köztük olyanokat is, amelyek kezdetben kényelmetlenül érintik. A szerelemben kissé könnyelmű lehet.

Skorpió (október 24.-november 22.) - A Hold az Oroszlán jegyében áll. Találkozásainak most nagy súlya lesz, a sors összehozhatja valakivel, akitől már nem tud elszakadni, és nem is akar.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Alaposan vizsgálja át a könyvelését, lehetséges, hogy talál majd ki nem fizetett számlákat, amiért esetleg meg is büntethetik, ha nem veszi észre. A szerelmi élete most boldog.

Bak (december 22.- január 20.) - Provokálva érezheti magát, de ne válaszoljon a kihívásokra. A családon belüli rivalizálás nem vezet sehová. Okosabb, ha diplomatikus marad, és kompromisszumot köt.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Élénk lesz a mai nap: már a kora reggeli órák is lendületesen indulnak. Bár a hétvége előtt még mindkét keze tele van tennivalóval, délutánra mindennel végez.

Halak (február 21.- március 20.) - Legyen éber: fontos tennivalói vannak. Ne sajnálja a fáradságot, vállalja el a túlórákat és az extra feladatokat is, mert ennek rövid és hosszú távon is meglesz a pozitív hatása!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!