Horoszkópok

2012.07.16. 22:01

Napi horoszkóp - A Kosnak szokás szerint nincs kedve dolgozni

Az Ikrek a múlt heti kemény munka után lazíthatna, a Skorpió pedig változtasson szerény és visszahúzódó viselkedésén.

feol.hu

Kos (március 21.-április 20.) Munkakedve a régi, vagyis egyáltalán nincs kedve dolgozni, amit azonban igyekszik ügyesen leplezni. Ez okos elképzelés, hiszen manapság hullanak a munkatársak, mint ősszel a legyek.

Bika (április 21.-május 20.) Ahhoz képest, hogy szinte már szabadságon van, elég pesszimistán kezdte a hetet. Rázza meg magát végre és vágjon jó pofát a dolgokhoz. Biztosan ismeri a félig üres, félig teli pohár történetét.

Ikrek (május 21.-június 21.) A múlt hét megfeszített munkával telt, ezen a héten talán lazíthat egy kicsit. Persze könnyen előfordulhat, hogy péntekhez érve megint csak azt érzi: végiggürcölte az egész hetet.

Rák (június 22.-július 22.) Egy kicsit vegye komolyabban magát, mert az, amit ön lazaságnak gondol, mások könnyedén linkségnek gondolnak és önre süthetik a megbízhatatlanság pecsétjét. Azt pedig nehéz letörölni.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Bámulatos, hogy mit bír. Kár, hogy főként a fizikai megterhelések munka, sport terén ilyen kiemelkedőek a paraméterei. Jó lenne, ha érzelmi téren is trenírozná magát.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Bunkó. Igen, van, hogy az embernek nem jut eszébe más kifejezés. Sajnos előfordul néha, hogy szeretteink közül kapja valaki e jelzőt. Ilyenkor érdemes tisztázó beszélgetést indítani.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Lehet: reménytelennek tűnik a sorsa, mégis jobb, ha kitart. Nézze úgy a történetét, mint egy filmet: olcsó fordulat lenne, ha azelőtt szállna ki a játékból, hogy megfordul a lapjárás.

Skorpió (október 24.-november 22.) Nézze, ön jó ember, kitűnő munkaerő, mégis hiányoznak az életéből a nagy sikerek. Talán az önmenedzselésével van a gond. Mindig túlságosan szerény és visszahúzódó. Változtasson!

Nyilas (november 23.-december 21.) Érzelmi életében nagy fordulatok állnak be szinte periodikus időközönként. Hol azt gondolja, párkapcsolatának semmi jövője, hol olyan víg, hogy a boltban is dalolva kérné a parizert.

Bak (december 22.-január 20.) A családot olyannak érdemes elfogadni, amilyen. Nem választottuk őket, ami nem túl szívderítő, viszont vigasztaló a tudat, hogy nekik is el kell viselniük önt akkor, ha lehetetlenül viselkedik.

Vízöntő (január 21.-február 20.) Törekedjen valamiféle belső béke kialakítására, nézze a világot elnéző nyugalommal. Rá fog jönni, a nap akkor is felkel, ha ön nem aggodalmaskodik és idegesíti halálra a környezetét.

Halak (február 21.-március 20.) Hihetetlen életerő árad önből főként így a hét elején. Munkatársai csodálják gyors és jó döntéseiért. Ami másnak mázsás teher, önnek egy csettintés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!