Horoszkópok

2012.08.30. 22:18

Napi horoszkóp - A Kosnak minden sikerülhet ma

A Mérleg sportoljon többet, a Bika fogadja el a segítséget!

feol.hu

Kos (március 21-április 20.) - Használja ki a napot, mert ma szinte minden sikerülhet. Tele van energiával, nincs akadály ön előtt. Azért ne bízza el magát és ne gázoljon át másokon, fontolja meg az ő véleményüket is.

Bika (április 21-május 20.) - Ma mások segítségére szorulhat, de ez ne okozzon önnek túl nagy fejfájást. Ma én, holnap te tanácsolja a szólás, vegye tehát köszönettel és természetességgel a segítséget.

Ikrek (május 21-június 21.) - Nincsenek önértékelési gondjai, meg van győződve arról, hogy ön fontos ember. Ami nyilván igaz is, de azért néha egy kis szerénység kifejezetten előnyére válna. Próbálja gyakorolni.

Rák (június 22-július 22.) - Az érzéseit élje meg teljes intenzitásukkal és ne titkolja el az elől, aki kiváltotta. Ne féljen az új kapcsolattól, bátraké a szerencse. A vásárlásokat most ne erőltesse, csak elveszik a figyelmét.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) - Nem szabad panaszkodni, inkább mérlegeljen, döntsön és döntése szerint élje az életét. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, nem okolhat másokat.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) - Irányítsa a dolgait kemény kézzel, a bizonytalanságot a sors gyakran bünteti. Persze, könyörtelennek sem szabad lennie, ahol tud, segítsen. Higgye el, ez nem a gyengeség jele.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) - Ne csüggedjen, a problémája megoldódik. Ehhez persze nagy odafigyelés és egy kis szerencse is szükséges, de a kilátások mindenképpen kedvezőek. Sportoljon többet.

Skorpió (október 24-november 22.) Erkölcsi téren feddhetetlen, nézetei megalapozottak és tartja is hozzájuk magát. Mások azonban gyarlóbbak, ezt tudomásul kell vennie és ezért viselkedhetne néha megértőbben is.

Nyilas (november 23-december 21.) Szeretne a saját ura lenni, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá. Elhamarkodott döntést ne hozzon, de ma közelebb kerülhet célja eléréséhez. A szerencse is segíteni fogja.

Bak (december 22-január 20.) - A csillagok szerint változások előtt áll az élete, munkájában új kihívások érhetik. Ha sikerül nekik megfelelni, akkor az nagy lendületet adhat karrierjének. Legyen nagyon megfontolt!

Vízöntő (január 21-február 20.) - Ma különösen tettrekész, úgy érzi, nincs lehetetlen. Pozitív életfilozófiája is segíti munkában, magánéletben egyaránt. Csak az üzleti élet rejteget veszélyeket az ön számára.

Halak (február 21-március 20.) - Ne vigye haza a munkahelyi stresszt, nem használ a családi boldogságnak. Kitartását siker koronázza, főnökei elismerik igyekezetét, teljesítményét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!