Horoszkópok

2017.05.30. 18:05

Napi horoszkóp - A Baknak ma sok tennivalója lesz

A Kos joggal érezheti úgy, hogy bármilyen nehézséggel meg tud birkózni.

KOS (március 21.-április 20.) - Joggal érezheti úgy, hogy bármilyen nehézséggel meg tud birkózni. Jó alkalmak ígérkeznek ma arra, hogy végére járjon egy olyan feladatnak, amelyen már jó ideje dolgozik.

BIKA (április 21.-május 20.) - Hacsak nem szándékosan keresi a bajt, ez a nap valószínűleg nem hoz majd különösebb nehézségeket. Fizikailag tele van energiával, iktasson hát be valamilyen sportot délutánra.

IKREK (május 21.-június 21.)- Ma semmiképp se álmodozással töltse az időt - tűrje fel az ingujját, és lásson neki a munkának! A Mars sok erőt, energiát ad önnek, minden gyorsan és simán megy.

RÁK (június 22.-július 22.) - Ma másokkal kellene összefognia, nem pedig egyedül küzdenie az elemekkel. A barátokkal folytatott beszélgetések segíthetnek önnek, hogy új szemszögből szemlélhesse a dolgokat.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Nem kell mindent egy nap alatt elvégeznie, figyeljen inkább a minőségre. Annál is inkább, mert délutánra elfárad, mégis be kell fejeznie azt, amit elkezdett. Este elégedetten zárhatja a napot.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- A Hold ma kora este a Szűz jegyébe lép, ez felébreszti önben az életkedvet. Ma nemcsak dolgozni szeretne, hanem szórakozni is, és azt is, hogy teljesüljön egyik-másik kívánsága.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Itt az ideje, hogy rendezze a hivatalos papírokat, a gondolatokat, a hallottakat és a mondottakat is. Marad ideje arra is, hogy a kollégáival megbeszéljenek pár javaslatot a munka javítására.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Valaki talán flörtölni fog önnel, vagy a kedvese különlegesen figyelmesnek mutatkozik ma. Természetesen a Szűz jegyében álló Hold a munkájában is segíteni fogja.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Ma a gyakorlatias problémákkal törődjön, az elméleti kérdéseket és az érzelmi ügyek tisztázását hagyja máskorra. A mai napon a tettek és a tények beszéljenek!

BAK (december 22.- január 20.) - Ma sok tennivalója lesz, de a nap ettől még nagyon szépnek ígérkezik. Nyugodt lesz, és higgadt, figyelembe tudja venni a realitásokat, és tudni fogja, hogy meddig mehet el, és mikor nem érdemes próbálkoznia.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Foglalkozzon most a megerőltető munkákkal. Alapossága révén hamar végére járhat a dolgoknak. Muszáj lesz egy néhány dolgot tisztázni, és a múlt hétről elmaradt munkát befejezni.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Hold a Szűz jegyében áll, ez igazán nyugodttá és harmonikussá teszi önt. A mai nap folyamán lesz egy olyan szuper élménye, ami nagy örömmel tölti el!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!