Horoszkópok

2017.01.10. 16:31

Napi horoszkóp - A Ráknak ma igazán izgalmas napja lesz

A Skorpió ma hamar szabadul a munkahelyről és meglepheti a cimborákat.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Minden hirtelen ítéletet, amit ma délelőtt kimondana, inkább tartson magában, mert előfordulhat, hogy már ma bizonyíthatja valaki az ön állításának az ellenkezőjét.

Bika (április 21.-május 20.) - Most szabadjára kell engednie a fantáziáját, hogy az eddig elérhetetlennek hitt célokat is képes legyen megcsípni. Higgye el, hogy ma minden lehetséges, csak teljes szívéből bíznia kell!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Túl szigorú volt mostanság magához, ezért látja olyan borúsan az eredményeket. Valójában mindenki más megirigyelné a teljesítményét, így nyugodtan legyen kicsit maga is büszke!

Rák (június 22.-július 22.) - Igazán izgalmas napja lesz, mert bármerre jár, mindenhol az ön kívánságait lesik majd. Sőt, valaki különösen nagy figyelemmel kíséri önt. Lehet, hogy egy románc van kialakulóban?

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ha úgy érzi, hogy a kapcsolatán változtatni kellene, akkor ma tökéletes alkalom nyílik majd ennek a rendezésére. Párja is nyitott lesz, örömmel ül le önnel beszélgetni.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Most már ön is elhiszi, hogy valami elindult egy pozitív végkifejlet felé. Bár döcögős volt az utóbbi időszak, de ön átvészelte, így büszke lehet magára. Le a kalappal!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Az igazság az, hogy pazarul elvégezte a munka dandárját, és már csak a kisebb teendők vannak hátra. Más ilyenkor már hátradőlne, de ön maga akarja befejezni a feladatot.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Az utóbbi időben olyan keveset találkozott a barátaival, hogy már elkezdték ugratni, hogy sose ér rá. Ma hamar szabadul a munkahelyről és meglepheti a cimborákat.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Önt azért szeretik a munkahelyén, mert sosem kér többet, mint amennyinek a teljesítése lehetséges. Bármennyire is szorítják a határidők, próbáljon önmagához hű maradni!

Bak (december 22.- január 20.) - Sokáig úgy tűnt, bárhogy próbálkozhat, nem fog összejönni egy dolog, de most végre biztosan állítható, hogy megtört a jég! Szabad az út, most már az ön kezében az irányítás!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Egy ideje döntéskényszerben van, de ez idáig nem tudott határozni az ügyben. Mára viszont kitisztult a feje, jobban átlátja a feltételeket, így nyugodt szívvel dönthet!

Halak (február 21.- március 20.) - Semmi kétség, változás indult el valamilyen téren az életében, pozitív irányba. Sok tehertől szabadult meg az utóbbi időben, és végre picit saját magával is foglalkozhat!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!