Horoszkópok

2011.07.12. 22:07

Horoszkóp - júl. 13.

Legyen igazi Kos, merjen bátrabban hangot adni az igényeinek!

feol.hu

Július 13.

Kos (március 21-április 20.) Pozitív fejlemények várhatók, csak ne legyen türelmetlen! Alkalmasak ezek a napok a pénzügyek intézésére. Legyen igazi Kos, merjen bátrabban hangot adni az igényeinek!

Bika (április 21-május 20.) Egyesek próbára tehetik a türelmét. Lehet, hogy nehezen érteti meg magát a hirtelen gondolkodású, kapkodó emberekkel. Szerencsére a szerelmi élet terén rendben mennek a dolgok.

Ikrek (május 21-június 21.) Előfordulhat, hogy a munkahelyén nagyon nehéz feladatokkal kell megbirkóznia, de ha birtokában van a szükséges tudás, sikerül a legjobb megoldást megtalálnia a visszatérő problémákra.

Rák (június 22-július 22.) A Merkúr jelzése szerint ön most nyughatatlan, s talán kitörni készül. El kellene valahová utaznia. A dinamikus emberek társaságát keresse, velük jól érzi magát, és még tanulhat is tőlük.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) A személyes ellentétek és a rivalizálás nem iktathatók ki teljesen az életéből, ezek sajnos részei a karrierharcnak. Szerződést, megállapodást most kössön, siker és nyereség van kilátásban!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Alighanem jó véleménnyel van önről a szakma. Olyan emberek adhatnak megbízásokat, akiknek mind ez ideig a hírét sem hallotta. Jobbnál jobb lehetőségek közül válogathat.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Talán most nehezebben ért szót az emberekkel, mint általában. Nem baj, holnapra minden rendbe jön. Néha önmagunkat elfogadni is nehéz, mások tolerálása pedig még inkább az.

Skorpió (október 24-november 22.) Türelmetlen a munkahelyén. Nehezen viseli, hogy gondolatban előbbre jár, mint a többiek. Nincs kedve a magyarázkodáshoz, inkább magába fordul, és felvállalja a teendőket egyedül.

Nyilas (november 23-december 21.) Ki mint vet, úgy arat. Minden jól alakul, ha önállóan és határozottan teszi a dolgát, és nem mástól várja a kezdeményezést. Elnéző magatartása miatt kínos helyzetbe kerülhet.

Bak (december 22-január 20.) A szakmájában úgy juthat előbbre, ha képezi magát. Erre lehetőséget kaphat a következő időszakban. Az új ismeretek mellett új barátokat is szerezhet. Nem utolsósorban jobb kedvre derül.

Vízöntő (január 21-február 20.) Ma senkit se avasson a bizalmába! Ha túlságosan nyíltan beszél a terveiről, meglepetés érheti, amikor kiderül, valaki lehagyta a célhoz vezető úton. Beszéd helyett cselekedjen!

Halak (február 21-március 20.) Amennyiben valamilyen művészeti ágban jeleskedik, ez az időszak alkalmas lehet arra, hogy nyilvánosságra hozza a műveit. Máskülönben ön ma bátrabb, oldottabb idegenben, mint otthon.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!