Horoszkópok

2012.09.22. 22:04

Heti horoszkóp (szeptember 23. - szeptember 30.)

Nézze meg, mi vár Önre szeptember 23. és szeptember 30. között!

feol.hu

Kos - Mindent akar, és persze mindent egyszerre! Utazásait (főleg nagyobb távolságra) apróbb balesetek, késlekedések keserítik meg, főleg ha a szerelmét otthon hagyja. Ha azonban közösen utaznak, minden rendben lesz.

Bika - Élvezi a kihívást, szép eredményekre számíthat. Ehhez azért a tettvágyon kívül némi kompromisszumkészség is szükséges. A bolygóállások elsősorban az emberi kapcsolatok (munkatársak) terén jeleznek problémákat.

Ikrek - Hét közepéig be kellene fejeznie a folyamatban lévő feladatokat, mert új megbízást kap. Kivirul, és a Vénusz– Mars hatására a hódítási vágya is felerősödik. Nemcsak a párját szeretné elkápráztatni, hanem a környezetét is.

Rák - A héten nem ártana a munkájára koncentrálnia. Ha szingli, álmai lovagját várja. Pedig lehet, hogy már ott is van a közelében, csak „álruhában”. Akit most ön mellé sodor az élet, eleinte csak barátságot vár, ebből fordul a kapcsolat mély szerelembe.

Oroszlán - A munkában le kell zárnia egy szakaszt akkor is, ha most úgy érzi: minden tökéletes. Egy váratlan fordulat ugyanis mindent a feje tetejére állíthat a héten. A magánéletben is rengeteg új élmény várja.

Szűz - Ahogy közeledik a telihold, úgy fog egyre jobban kiéleződni egy munkahelyi vita, ahol csak akkor lehet öné a végső szó, ha nem fordul szembe eddigi szövetségeseivel. Ha uralkodik indulatain, a bolygók kényeztetik.

Mérleg - Érzékeny lesz a héten, ezért csak nehezen tud másokkal együtt dolgozni. A hét második fele talán majd azzal fog telni, hogy megpróbálja kiengesztelni a haragosait. Ha még csak az ismerkedésnél tart, rá kell jönnie, hogy emberismerete most cserbenhagyta.

Skorpió - Legyen precíz a munkahelyén, és járjon nyitott szemmel és füllel, valaki ugyanis a fejébe vette, hogy keresztbe tesz a karrierterveinek. Ideje egy kicsit lassítani, a munka mellett foglalkozzon többet önmagával. A hét második fele romantikus, boldog szerelmet hozhat.

Nyilas - A bolygók segítik a karrierépítésben: megszabadulhat eddigi komoly vetélytársától, mert olyan helyre kerül, ahonnan már nem keresztezik egymás útját. A Vénusznak köszönhetően most önre mosolyog a szerencse a szerelemben, kíváncsiságból igent mond egy titkos randevúra.

Bak - A Mars most türelmetlenné, ingerültté teheti a hét első felében. Meggondolatlan szavaival mégsem haragítja magára a munkatársait, ugyanis a kitartását és bajban megmutatkozó ragyogó ötleteit még azok is elismerik, akik egyébként a modora miatt nem rajonganak önért.

Vízöntő - A munkahelyi átszervezések hatására vagy egy nagyon kedvező pénzügyi ajánlat révén megindul a fantáziája. A Vénusz lehetőséget teremt arra, hogy egy korábbi baklövését korrigálja, és új esélyt adjon a párjának, illetve önmagának.

Halak - A kemény kihívások után egy kicsit lazíthat – persze, ez nem gondtalan láblógatást jelent, csak kevesebb munkát. A jegyével szemben felkelő nap az egész hangulatát átprogramozza. Ehhez alighanem hozzájárul majd egy régi kedves ismerős felbukkanása is, aki a régi érzéseket is újraélesztheti önök között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!