Horoszkópok

2012.09.16. 16:16

Heti horoszkóp (szeptember 17. - szeptember 23.)

Nézze meg, mi vár Önre szeptember 17. és szeptember 23. között!

feol.hu

Kos - Csak úgy ontja az ötleteket magából. Azért mielőtt végképp elszállna, azt is gondolja végig, hogy mi az, ami valóban megvalósítható a munkahelyén. A nehéz döntéseket a héten sem úszhatja meg.

Bika - Bár mindig jó meglátásai vannak, most a hasznára válhat egynémely tanács abból, amivel mások látják el. Még ha eleinte el is hessegetné magától az ötleteket, akkor se vesse el véglegesen!

Ikrek - Hiába hajt keményen, ha nem nyit a kollégái felé. Erőt vett szívén egy új szerelem, miközben még a régi is megvan. Vizsgálja meg alaposan az érzéseit! Lehet, hogy egy ábrándba szerelmes valójában? Kár lenne érte eldobni a biztosat.

Rák - Rossz hírekkel kezdődik a hét, de sok múlik azon, mennyire adja át magát a híreszteléseknek. Ne higgyen el mindent a kollégáinak – főleg annak ne, akinek a szívében több az irigység, mint a szeretet. A múltból újra felbukkan egyik exe, akiről csak rossz emlékeket őrzött meg a szívében.

Oroszlán - Nem tudja eldönteni, kiben is bízhat: a munkatársai egymásnak ellentmondó dolgokat állítanak. Új és nagyszerű tervei vannak, amikre alapozva valóban megváltoztathatja szerelmi életét. A megvalósításukhoz azonban szüksége lehet egy alapos önvizsgálatra.

Szűz - Egy váratlan telefonhívás a hét elején felboríthatja a napjait, de valószínűleg inkább jó, mintsem rossz értelemben. A sziklaszilárdságot elég belül őriznie, kifelé nem árt néha egy kis lazaságot mutatnia a kollégái felé. Szívügyekben derűs, szép napokra számíthat.

Mérleg - A munkahelyén azzal fogadják hét elején, hogy amennyiben „az ideje engedi” újabb feladatokat varrnának a nyakába. Ne legyen a párjával annyira konok! Nem sokat érhet el ott, ahol az érzelmeké a főszerep.

Skorpió - Kellemes élményekben lehet most része a munkahelyén (ha lehet ezt mondani a munkára), mert valamilyen nehéz feladatot tudhat le végre olyan könnyedén, ahogy azt álmában sem gondolta volna. Érzékeny és sebezhető hangulatban lesz a héten.

Nyilas - A munkahelyi átszervezések kapcsán egy váratlan információ kavarja fel a lelkét. Ha eddig szingli volt, akkor most végre emberére akadhat. Ha viszont van társa, mostantól sokat erősödhet a kapcsolatuk. Ehhez egy közös kirándulás is hozzájárulhat.

Bak - Bizony még lenne mit tanulnia az emberismeret terén. Hétvégén magára haragíthat valakit, aki nem ezt érdemelte volna. Úgy látszik, néha még abba is „beledöf”, akit szeret. Meglehet, csak pajkosságból teszi, de kedvesének jobban fáj, mint azt ön gondolta volna.

Vízöntő - Eljött az önvizsgálat ideje. Gondolja végig, mi minden történt munkahelyén a közelmúltban, és mik jelentették a kiutat! Sokat tanulhat magáról és az emberek természetéről is. Ne hallgasson az ösztöneire: most az egyszer félrevezethetik!

Halak - Tele van energiával, és ez az erő egész héten kitart, a hétvégéje is munkálkodással telik. Talán nem mindenben ért egyet a társával, de abban mind a ketten biztosak lehetnek, hogy szeretik egymást. Márpedig ez lenne a lényeg, nemde? Minden vita, veszekedés és baj csak azért van, hogy erre folyton újra rájöjjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!