Horoszkópok

2012.11.17. 17:34

Heti horoszkóp (november 19–26.)

Nézze meg, mi vár Önre november 19. és 26. között!

feol.hu

Kos

Ön mostanában meglehetősen számító lett: beprogramozott ütemterv szerint szeretne élni, dolgozni. Ne keseredjen el, ha nem minden alakul a tervek szerint. Talán épp így jár jobban.

Bika

Nagy tervekkel vág neki valaminek, de lehet, hogy visszafordulásra készteti a sorsa. Ez nem kell hogy eltérítse céljától. Csupán más utakat kell keresnie. Találhat jobbat is a mostaninál.

Ikrek

Bármennyire fáradtnak érzi is magát, munkahelyén igazán sok teendő várja. Amit most túlmunkában belead, azt valamilyen formában hamarosan visszakaphatja előléptetés, plusz szabadnap, esetleg pénz formájában.

Rák

A szokásosnál is ingerlékenyebb lehet a héten. Az időjárási frontok vagy egy plusz munka megy az idegeire. Szerencséjére munkatársai ezt extra türelemmel fogadják. Legyen hálás nekik, és a hét végén hívja meg őket egy baráti beszélgetésre, egy kávéra.

Oroszlán

A héten nagyon sok energiát, erőt kívánhat öntől az állandóság megteremtése. A Neptunusz és a Merkúr nehéz fényszöge az önbecsapás, az illúziókergetés veszélyére figyelmezteti a munkában – jobb ilyenkor minimális terveket készíteni.

Szűz

Gondolkodásában mostanában hajlamos nagyon anyagiassá válni. Ez pedig saját magát, tüzes lendületes lelkét bántja leginkább. Pedig nagy dolog a mai világban megállni a saját lábán. Legyen inkább büszke rá!

Mérleg

Mostanában hajlamos túl sötéten látni a dolgokat, kollégái, főnökei minden negatívnak tűnő tettében, megnyilvánulásában ártó szándékot vél felfedezni. Tanulja meg meglátni a reménysugarakat is: csak így tud jól teljesíteni, így juthat előbbre a hivatásában.

Skorpió

Ne vonjon felelősségre másokat olyan hibákért, amelyeket valószínűleg saját maga követett el. Ha túlságosan indulatba jön – ami mostanában gyakran előfordul önnel a munkahelyén, hajlamos igazságtalanná válni. Mérlegelje a szavait, mielőtt kimondja!

Nyilas

Önt sohasem érdekelték a hangzatos címek, de ha valamibe belekezdett, azt mégsem ajánlatos abbahagynia. A Szaturnusz ugyan most különösen keservessé tehet minden tanulmányt, vagy külföldi tapasztalatszerzést, de a későbbi haszon és elismerés érdekében ne adja fel!

Bak

Igazságérzete ezen a héten hatalmas – a munkahelyén különösen –, és nem csak azt viseli nehezen, ha önt éri igazságtalanság, azt sem tudja elfogadni, ha valaki a környezetében viselkedik gyalázatosan. Szerencsére tapintatosan visszavezeti a tévelygőt a jó útra.

Vízöntő

Nagyon sok lesz a héten a teendője, szinte nem is látja ebből a kiutat, azaz hogyan fogja azokat megvalósítani. A siker érdekében készítsen fontossági listát! A feladat ugyanis nem lehetetlen, ha nagyon következetes, és nem ad időt a hezitálásra.

Halak

Egyik közeli kollégája kérhet öntől segítséget. Ne mondjon nemet, hiszen meglehet, hogy hamarosan épp ön szorul valaki támaszára. Egyáltalán nem biztos, hogy attól jön vissza a segítség, akinek adta. De visszajön. A szeretet és a sors útjai kifürkészhetetlenek.

Szeretné tudni, mit hoz a jövő?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!