Horoszkópok

2012.06.23. 22:05

Heti horoszkóp - Nézze meg, milyen hét vár Önre június 26. és július 2. között!

Nézze meg, milyen hét vár Önre június 26. és július 2. között!

feol.hu

Kos - Meg kellene tanulnia meglátni azt, ami mellett nem lehet elmenni. Fontos, hogy megőrizze optimista életszemléletét. Ha folyton a veszteségekre összpontosít, nem látja meg azt a személyt, kinek szívét elnyerhetné.

Bika - Ha nem fogalmazza meg pontosan az elvárásait, akkor jó úton van afelé, hogy egyben le is mondjon róluk. A közelmúltban változás állt be az életében, a párkapcsolatában. Semmit sem veszíthetünk el, csak ami nem is tartozik hozzánk igazán.

Ikrek - Amit tegnap még megcáfolhatatlan igazságnak gondolt, mára már esetleg csak bolondos illúzió. De azért nem foszthat meg senkit ettől az illúziótól. Főleg akkor, ha szerelemről van szó. Azért bánjon óvatosan a szavakkal!

Rák - Párja is észrevehette, hogy változásokon ment keresztül az utóbbi időben. Már nem puszta fogadkozás az elhatározás. Azért figyeljen jobban oda az egészségére is!

Oroszlán - Most már kezd feltárulni ön előtt a kellemetlenségeknek az értelme is. Szép illúzióiból egyet akkor akár meg is valósíthatna. Most személyisége vonzereje is hozzájárulhat ahhoz, hogy ez így legyen.

Szűz - Ne szolgáltassa ki magát a külvilág sodrásának, csak azt tegye, ami nem tilos, és amihez kedve van! Magányosnak érezheti magát, habár nem társtalan. Tegyen meg mindent, hogy álma reálisabb legyen!

Mérleg - Kollégái legnagyobb bánatára ön a végletek embere lett: egyszer túl kemény, a szigorúságával mindenkit elijeszt magától, és akkor végleg bezáródik önmagába, máskor meg túl laza. Az arany középutat kellene megtalálnia. Bármi történik is e napokban a párjával, ne veszítse el a türelmét.

Skorpió - Próbáljon meg inkább a jóra koncentrálni, arra, ami felemelő, ami előbbre viheti a munkájában. Talán kevesebbet kellene a saját bajaival foglalkoznia Akkor azt is észrevenné, hogy párjának másként rossz, vagy esetleg rosszabb is, mint önnek.

Nyilas - A héten nehéz döntés elé állíthatja az élet. Nem feltétlenül az a legelőnyösebb az ön számára, ami annak látszik. Ha megbízik közeli kollégájában, beszélje meg vele a dolgot. Ön igencsak tüzes természetű, ezért nehéz elviselnie a kedveséből áradó sértett hidegséget.

Bak - Váratlan fordulat előtt áll az élete: valami vagy valaki az önmagával való szembenézésre késztetheti. Legyen bátor! Szerelmi élete csupa rejtély, és ön valahogy folytonosan ezekbe ütközik. Ne lepődjön meg semmin, és ne akarja ítéletekkel súlytani az érintetteket.

Vízöntő - Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát: önnek sem ártana érthetően tudomására hozni üzlettársának, kollégáinak, netán főnökének, hogy pontosan mit is akar. Valakinek sikerülhet kibillentenie a megszokott nyugalmából. Az elhatározás lassan érik önben a változásra.

Halak - A munkahelyi gondokat legalább a hétvégére el kellene felednie. Bármennyi is a tennivalója, most mégis a maradandóval kellene foglalkoznia. A héten kisebb házastársi vagy családi összezördülésre számíthat. Talán csak a sok tennivaló hozza ki önt a sodrából

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!