Horoszkópok

2012.06.09. 22:05

Heti horoszkóp - Nézze meg, milyen hét vár Önre június 11. és június 17. között!

Nézze meg, milyen hét vár Önre június 11. és 17. között!

feol.hu

Kos

Egy régóta dédelgetett elképzelését most végre a gyakorlatba is átültethetné. Kitartásának hála, lassan megszűnnek filléres gondjai. Ön igazán keményen és megfeszítetten tud dolgozni. A héten is ez lesz a sorsa, és ezért igen hálás is lehet önnek a kedvese.

Bika

Egy barátra most nagyobb szüksége lehet, mint bármikor. A szokásosnál is türelmetlenebb, de ezzel a türelmetlenséggel épp az ellenkezőjét érheti el kedvesénél: még kevésbé támogatja az elképzelését.

Ikrek

A pénz fontos, de nem minden. Gondoljon az előléptetéssel járó hátrányokra is. Kisebb utazásra számíthat a hét végén. Ha a kedvesével utazik, akkor számíthat arra, hogy nagyon jól sikerül a kaland.

Rák

Megkaphatja azt az elismerést, amire már olyan régóta hiába vágyott. Minden lehetősége megvan arra, hogy végre boldognak érezhesse magát. Ha mégsem így van, akkor az okokat magában (is) kell keresnie.

Oroszlán

Izomfájdalmak, rejtélyes görcsök kínozhatják. De egy kis pihenéssel minden jobbra fordul. Elmélyítheti partnerkapcsolatát. Igaz, a mélység néha fájdalmas titkokat rejteget, de felszínre hozásuk segíthet a megoldás megtalálásában. Helyesebben fogalmazva: ez az egyetlen út.

Szűz

Mindig kész a küzdelemre, de a héten még önmagán is túltesznek. Derűs, vidám hétre számíthat. Megtapasztalhatja, milyen is szeretve lenni. Borozgasson kedvesével a tavaszi napon, és bújjanak össze.

Mérleg

Keményen kell hajtania, most mégis meditációra, pihenésre, passzivitásra van a legnagyobb szüksége. Úgy érzi, végre ismét tele van energiával, újra a régi fényében tündökölhet. A szerelemben is szinte szárnyakat kap, valósággal elbűvöli kedvesét.

Skorpió

Olyan helyzetbe kerülhet a munkahelyén, amelyben az emberismeretére nagyobb szüksége lesz, mint valaha. Sok problémája lehet a kedvesével, s ezért még az is megfordulhat a fejében, hogy új társat keressen. Először gondolkozzon el a saját természetén, mielőtt vádaskodni kezdene.

Nyilas

Már megint új célokat tűz ki maga elé. Azt hiszi, az erő önnel van. Van is ebben némi igazság, csakhogy nem mindent – így a párkapcsolatot sem – lehet puszta erővel megoldani. Van olyan helyzet, amikor a lágyság és az elengedés a nyertes sajátja.

Bak

Legyen kicsit óvatosabb a munkavégzésben, mert hajlamos lehet túlterhelni magát. Házsártos vitába keveredhet a hét közepén olyasvalakivel, akit igazából nagyon szeret. Gondolja meg, talán nem is ön az, aki vitatkozik.

Vízöntő

Minden körülmény ideálisnak mondható ahhoz, hogy megvalósítson egy régóta dédelgetett tervet. Végre előtérbe kerül a romantikus énje. És amit elhisz, az hamarosan úgy is lesz. Jó kisugárzása a kedves embereket is jobban vonzza.

Halak

A munkahelyén változások várhatók, talán nem engedheti meg magának, hogy henyéljen. Párkapcsolata ma egyfajta fordulópontra érhet. A baj csak az, hogy a társa mintha mindent másként látna. Talán ő még mindig nem vette le a rózsaszín szemüvegét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!