Horoszkópok

2012.06.30. 22:10

Heti horoszkóp (július 2.- július 8.)

Nézze meg, milyen hét vár Önre július 2. és július 8. között!

feol.hu

Kos - Olyan munkaajánlatot kaphat – lehet, hogy csak pluszmunka –, ami gyakori külföldre utazással jár. Ha önszántából nem vállalja, akkor a körülmények rákényszerítik. Párkapcsolatának is jót tesz az utazás, mely pénzügyileg is haszonnal járhat.

Bika - Kemény idők járnak most a munkahelyén. Ideje lenne kicsit úrrá lenni kaotikussá váló lelkivilágán. Ön túlságosan is érzékeny, de fele sem igaz annak, amit elgondol.

Ikrek - A kollegiális barátság csak addig tart, amíg nem akar mértéken felül beleavatkozni mások életébe. Hiába a jóakarata, ha a másik máshogy látja. Ha túl nehéznek érzi párkapcsolatát, akkor talán segíthet az a gondolat, hogy sokan még így is szívesen cserélnének önnel.

Rák - Sikeresnek érezheti magát. Ha hányta-vetette is a sors egyik munkahelyről a másikra, most végre megalapozottan örülhet új állásának (pozíciójának). Abba kellene hagynia az önsajnáltatást, és meglátnia végre az élet szép oldalát.

Oroszlán - Rengeteg a tennivalója, de ehhez most a kellő erő is megvan önben. Ha új szerelmet keres, akkor a héten van esélye arra, hogy meg is találja. A jegyében járó Hold is segíti abban, hogy érzelmei megnyíljanak. Ha nem társtalan, ennek akkor is hasznát veheti. Készüljön a romantikára!

Szűz - Kellemetlen helyzetbe kerülhet: olyan távoli kollégával találkozhat, akit inkább kerülne. Nyugodt családi légkörre számíthat a héten: ön is mindent megtesz, hogy ez így legyen, de párja is tesz érte. Űzze messze a gondokat! Tervezni lehet, de a nehézségek megbeszélését inkább halassza más napokra.

Mérleg - A szerelem köti le energiáit, de nem lenne szabad megfeledkeznie a kötelességeiről. Különösen a főnökével való kapcsolatára nem ártana jobban odafigyelnie. No meg az áskálódó pletykákra. Irigyei alig várják, hogy valamilyen fogást találjanak önön.

Skorpió - Reményei egyáltalán nem olyan megvalósíthatatlanok, mint amilyeneknek hiszi őket. Igaz, a sors sok korlátot állít fel önnek, de azok legalább annyira kapaszkodók, mint gátak. Ne fojtsa el továbbra is az érzéseit: attól, hogy nem beszél róluk, azok még nem szűnnek meg.

Nyilas - Ambiciózus és bátor, amire szüksége is lesz az elkövetkező napokban. Új kihívások elé állítja ugyanis a sorsa, és csak akkor veheti jól az akadályt, ha megvan hozzá a kellő lendülete, kurázsija. Nehéz elviselnie a kedveséből áradó sértett hidegséget.

Bak - Ha gyomortáji fájdalmat érez, könnyen lehet, hogy annak nem kis része a munkahelyi stressznek köszönhető. Pénzügyi gondok gyötörhetik a héten, ami szokatlanul harapóssá teheti önt a kedvesével való viszonyában.

Vízöntő - Sok új ötlete lehet, mivel is szeretne foglalkozni. Az élet folyamatos változás elé állítja. Támadások érhették, de ezeket szerencsére a párja nem vette annyira komolyan, mint kellene.

Halak - Talán kicsit merészebbnek kellene lennie a munkahelyén. Egy új kapcsolat lehetősége merül fel az életében: csak annyira kösse le magát, amennyire képesnek tartja magát. Ha párkapcsolatban él, semmiképp se kockáztasson!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!