Horoszkópok

2012.08.19. 09:53

Heti horoszkóp (augusztus 20. - augusztus 26.)

Nézze meg, mi vár Önre augusztus 20. és augusztus 26. között!

feol.hu

Kos - Szorgalmasnak kell lennie ahhoz, hogy eredményeket érhessen el. Kedvességre, gyengédségre vágyakozik. Szinte belelát mások lelkébe és titkaiba. Párkapcsolatában legyen közvetlen és őszinte.

Bika - Augusztus hátralévő napjaiban megengedhet magának (és kedvesének) egy szép utazást. Egy életre szóló élményt szerezhet. Feléledhet önökben a régi tűz és szenvedély.

Ikrek - Nagy változtatást tervez az életében, és a héten éppen a terv utolsó részletein gondolkodik. Ha úgy érzi, minden a helyére került, megnyugodhat. Erős vonzalmat érez valaki iránt, de legyen óvatos, semmit sem szabad elkapkodni, még a szerelemben sem.

Rák - Eddig visszahúzódó volt, ami a munkahelyi barátkozást illeti, munkaidő után mindig sietett haza. Egy esti társasági esemény azt eredményezi, hogy barátságot köt egyik munkatársával. Olyan pozícióba kerülhet, hogy kedvezően tárgyalhat munkaadóival.

Oroszlán - Egy mesésnek tűnő alkalmi lehetőség távolról sem olyan nagyszerű a valóságban, mint amilyenről álmodik. A Vénusz új energiával tölti fel. Tele van önbizalommal és lelkesedéssel. Szerelmi álmai megvalósítására törekszik.

Szűz - Zsúfolt hete lesz, de szinte élvezi a kihívásokat. A dolgokhoz való hozzáállása hihetetlenül pozitív. Csak így tovább! Ugyanakkor már nagyon mehetnékje van; ha egy mód kínálkozik, azonnal indul. Most a szerelemben is van néhány egészen különleges elképzelése.

Mérleg - Újból bebizonyosodik, hogy tökéletesen választott. Párja szinte olvas az ön gondolataiban. Annak ellenére, hogy úgy tartják: az ellentétek vonzzák egymást, ketten remekül megvannak. Nincs miért váltania.

Skorpió - Most, hogy magánélete végre kiegyensúlyozott, újra elbízza magát. Űzi, hajtja a változatosság vágya, és nem gondol arra, milyen sokat fáradozott az ingatag béke megteremtésén, amit most könnyen romba dönthet.

Nyilas - Jó hete lesz, mindenki kedves és megértő. A héten a legjobb, ha szívügyekben csak sodródik az árral. Egy eddig ismeretlen személy meglepő boldogságot szerez önnek. Fogadja örömmel, hiszen a fiatalkori énje kerül előtérbe.

Bak - Az utóbbi időben azt hitte, hogy ebben a felgyorsult és megváltozott világban már nem tud lépést tartani az eseményekkel. A szerelem foglalja le gondolatát, és határozza meg minden reakcióját. Ha házas, nem árt némi óvatosság, nehogy baj legyen!

Vízöntő - Munkahelyén elcsitultak a problémák, a sok kellemetlenség után valóban tartalmas hetek elé néz. Sokkal szabadabbnak érzi magát, mint máskor. Megkaphatja az élettől, amit kíván, csak tanuljon meg hinni önmagában. Sose tévessze szem elől az érvényesnek tartott igazságokat.

Halak - Semmit ne hamarkodjon el! A hibákat vagy rossz döntéseket ki kell javítani, és túllépni azokon. Feleslegesen ne eméssze magát, inkább szőjön új terveket. Ha nemrég szakított, bármennyire megkönnyebbült is, hogy vége a civakodásoknak, nem így lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!