Horoszkópok

2012.06.03. 16:47

Heti horoszkóp

Nézze meg, milyen hét vár Önre június 4. és 10. között!

feol.hu

Kos

Rázza fel magát, tegyen valami olyan dolgot a munkahelyén, amit már régóta szeretne. Azért csak óvatosan! Régóta érzi már a szívében, mégis valamiért küzd ellene, pedig ez a tavasz a megújulás kényszerét hozza el. Helyezze új alapokra magánéletét!

Bika

Munka, munka és munka: úgy tűnik, most erről szólnak a napjai. Érdekes találkozásban lehet része a hét közepén. Ne legyen rest, álljon szóba azzal a kedves ismeretlennel, akit már régóta kiszúrt magának. Eddig a külseje vonzotta, de most a lelke mélységét is megérezheti.

Ikrek

Ne legyen rest a szívére hallgatni! Talán önnél is eljött az újrakezdés ideje. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy új párt választ magának, de megszabadulhat egy rossz szokásától. Hét végén ebben támogatják a csillagok.

Rák

Nem ártana, ha egy kicsit szűkmarkúbban mérné segítőkészségét azoknak, akik csak kihasználják. Utazáshoz, üdüléshez kifejezetten kellemesek most a feltételek. Érdemes párjával legalább egy kisebb kiruccanást tennie valamilyen közeli helyre.

Oroszlán

Az nem lehet, hogy ön mindenki sorsát egyengeti, segíti, és végül semmi jutalmat nem kap érte, sőt mindenki mögött hátra marad. Van támogatottja, aki önt is segítené. Tegye félre uralkodói érzelmeit, és kérje meg rá! Csak nem fog megijedni egy kis flörttől? A fő, hogy tudja a határokat.

Szűz

Az idő önnek dolgozik, de ez a hét még a kezdeteké. Szeretné ugyan azonnal látni munkája gyümölcsét beérni: ám ez az idő még várat magára. Végre pontot tehet egy olyan kapcsolat végére, ami önnek több terhet jelentett, mint amennyit hordozni kívánt.

Mérleg

Munkahelyén úgy tűnik, kicsit megakadtak a dolgok. Nehéz napokra számíthat az otthonában – ismételten kérdőre akarják vonni. Legyen határozott, ugyanakkor mérlegeljen is! Az igazság a kettő között van. Kedvességgel sok mindent elérhet.

Skorpió

Egy átszervezés okán több lesz a szabad ideje, mint eddig bármikor, mégsem elégedett a helyzetével. Érzelmi téren végre nyugalomra lelhet. Ezt persze úgy is értékelheti, hogy napjai egyre egyhangúbbá válnak.

Nyilas

A siker szinte mindennapos látogatója. Ám mégsem kellene elbíznia magát! Magánéletének harmóniája azon múlik, hogy mennyire tudja összhangba hozni a vágyait és az élete alakulását. Úgy tűnik, önnek ez most nagyon megy.

Bak

Ezeket a napokat elmaradt ügyeinek kellene szentelnie. A hét vége felé bizonytalanul érezheti magát. Túl nehéz leckéket ad fel a sorsa. Különösen a kedvese változásai nyugtalanítják és hozzák ki a sodrából. Legyen vele sokkal türelmesebb!

Vízöntő

A türelem nem az erénye, pedig a héten türelmesnek kellene lennie. Ha képes rá, sikeres lehet a munkájában, és learathatja a rég várt babérokat. Az elmúlt történések mély sebeket ejtettek a lelkén. Még túl friss az élmény ahhoz, hogy higgadtan tudja értékelni.

Halak

Csak a munkájának él, még az otthonában is folyton a teendőkön jár az esze – meg a keze is. Rendben, hogy félti az állását, de a családjával is foglalkoznia kellene. Ez a hétvége sem múlhat el családi konfliktus nélkül. A jó humorérzék azonban segíthet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!