Horoszkópok

2017.09.05. 20:55

Napi horoszkóp - A Nyilas ma legyen óvatos a pénzügyekben

A Bika beszéljen ma nyíltan az őt foglalkoztató kérdésekről.

KOS (március 21.-április 20.) - Telihold van a Halak jegyében. Ez felerősíti az intuícióját, és éberré teszi - most ügyesen használja ki a kínálkozó lehetőségeket! Továbbképzésen vehet részt a héten.

BIKA (április 21.-május 20.) - Beszéljen ma nyíltan az önt foglalkoztató kérdésekről. Van valaki a környezetében, aki mélyen vonzódik önhöz, ha ön is így érez, akkor bátorítsa az illetőt! Még jól sülhet el a dolog.

IKREK (május 21.-június 21.) - Ahhoz, hogy meg tudja hozni a szükséges döntéseket, először is egy kicsit le kellene lassítania. Túlságosan zaklatott állapotban van, így nem látja reálisan a helyzetet.

RÁK (június 22.-július 22.) - Ma olyan emberekkel kerülhet kapcsolatba, akik kihasználják a naivitását. Ha erre vigyáz, akkor elkerülhetőek a kellemetlenségek, és igazán remek napra számíthat.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Nap és a Neptunusz szembenállása miatt ma fokozódik a veszélye annak, hogy valaki megpróbálja átverni. Legyen résen - ne írjon semmit alá anélkül, hogy egyeztetne egy hozzáértővel!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A telihold a Halak jegyében álmodozóvá és érzékennyé teszi. Ha valami nyomja a lelkét, azt ma elmondhatja a kedvesének. Sok jó tanácsot, megértést és szeretetet kaphat tőle.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Fontos, hogy ne kerülgesse a forró kását, hanem tisztán és világosan mondja el, hogy mit szeretne. Sok meghívást kap ma, és nehezen tud választani közülük.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Bár valaki félrelépésre csábíthatja, nem éri meg hűtlenkedni, már egy kis flörttel is lebukhat a párja előtt. Inkább a meglévő kapcsolatát élénkítse fel, szervezzenek közös programot.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Legyen óvatos a pénzügyekben. Ma olyan dolgok megvásárlására is rávehetik, amelyekre nincs is szüksége, és később megbánja, hogy pénzt adott ki ezekért.

BAK (december 22.- január 20.) - Nagyon segítőkésznek mutatkozik, jó szívvel lesz a többiek iránt. A felmerülő munkákat nem kellene halogatnia, mert ma nagyon hatékonyan tud dolgozni. Gyorsan elintézhet mindent, és a munkatársai csodálni fogják.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Este, elalvás előtt kortyolgasson el egy pohár gyógyteát. A problémáit kezelje nyíltan, főleg akkor, ha a párját érintik, különben a későbbiekben elmérgesedhet a dolog...

HALAK (február 21.- március 20.) - Bosszantó félreértésekkel indul a nap, feszültségek jelentkezhetnek szinte bármelyik kapcsolatában. Délutánra javul a helyzet, sikerül minden vita végére pontot tenni!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!