Horoszkópok

2017.08.02. 14:29

Napi horoszkóp - Komoly nyomás nehezedik ma a Skorpióra

A Baknak ma egy feladattal többet kell majd bajlódnia.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold már készülődik a Bak jegyébe. Szívügyekben nem a legjobb időszakát éli meg ugyan, de attól is függ, hogy hogyan jön ki élete párjával, hogy ön milyen arcot mutat felé.

BIKA (április 21.-május 20.) - Most jó idegekre van szüksége, és türelemre, elsősorban saját magával szemben. Ha nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy eltervezte, a legrosszabb, ha magában fortyog.

IKREK (május 21.-június 21. ) - Remélhetőleg most a szabadságát tölti, és semmit sem érez a bolygók keltette feszültségből. Ha mégis dolgoznia kell, akkor viszont nehéz napra kell számítania!

RÁK (június 22.-július 22.) - Ha valamiben neheztel a kedvesére, akkor a legjobban teszi, ha azt felfedi előtte. Ne csak azt mondja el azonban, hogy mi az, ami bántja, hanem hogy mik a vágyai!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Nap már távolodik a Marstól az Oroszlán jegyében. Önnek különösen nehezére esik az alkalmazkodás, most mégis meg kell próbálnia. Ha nem hajlandó kompromisszumra, akkor megütheti a bokáját.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A gyakorlati teendőkre összpontosítson. Ma tehetséget mutat abban, hogy a nehéz helyzetekből is ügyesen kivágja magát! Ha üzleti tárgyalást tervez, lehetőleg mára időzítse.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Ön is érzi már, hogy több időt kellene szentelnie az egészségének. Valamilyen sportba is belekezdhet, de ha nagyon gyenge a kondíciója, akkor óvatosan vágjon bele!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Komoly nyomás nehezedik ma önre. Mondjon nemet, ha újabb feladattal akarják megbízni, és lehetőleg kerülje a nagy fizikai terheléssel járó munkákat is.

NYILAS (november 23.-december 21.) - A kedvese ma valamilyen különleges meglepetéssel állhat elő az ön számára. Elsőre talán megriasztja a kaland lehetősége, de ne álljon ellent, ha nem akarja megbántani őt.

BAK (december 22.- január 20.) - Ossza be jól az erejét, mert egy feladattal többet kell majd bajlódnia, mint hitte volna. Jelentősen elhúzódhat a munkaideje, úgyhogy ne tervezzen programot estére, főleg ne olyat, amit kínos lenne lemondani.

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.) - Eddig húzta-halasztotta, most azonban már nem teheti meg tovább, hogy válasz nélkül hagyjon egy fontos kérdést. Az illető, aki feltette önnek, a mai napon ultimátumot adhat.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Vénusz a Rák jegyében áll, a Merkúr a Szűz jegyében jár. Intézze el azt, amit nagyon muszáj, de új feladatokba ne fogjon bele. Hagyjon magának mindenre elég időt!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!