Horoszkópok

2017.07.26. 19:32

Napi horoszkóp - A Kos valamilyen kisebb utazásra készül

A Mérleg a pénzügyek terén javulást várhat ugyan, de ehhez még tennie is kell.

KOS (március 21.-április 20.) - Valamilyen kisebb utazásra készül, vagy akár már neki is indul a mai napon. Gondoljon át mindent! Különösen a papírjaira figyeljen oda, szüksége lehet rájuk!

BIKA (április 21.-május 20.) - A Mars már az Oroszlán jegyében áll együtt a Nappal. Ismételten szüksége van a többiek támogatására, mert kevés önben a lendület. Egy kis sport kirángathatja a letargiából.

IKREK (május 21.-június 21.) - A Hold a Szűz jegyében áll. Az elkövetkező napokban valami jóra számíthat, és az ezzel járó bizsergést már a csontjaiban érzi. Akár munkahelyváltásra is sort keríthet.

RÁK (június 22.-július 22.) - A Hold a Szűz jegyében áll, a Mars pedig az Oroszlán jegyében látható a Nappal együtt. Ez sok energiát vesz el öntől, és így ma is jól kell gazdálkodnia az idejével.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Mars az Oroszlán jegyében áll a Nappal együtt. Kezdi visszanyerni a régi énjét, akarata egyre erősödik. Egyelőre még ne mutassa ki a foga fehérjét! Bánjon csínján a szavakkal, az észrevételekkel.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Családtagjának a betegsége vagy munkaügyi gondjai miatt megszaporodhattak a terhei mostanában. Önt azonban a nehézségek éppen hogy megerősítik... Most is remekül helytáll!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A pénzügyek terén javulást várhat ugyan, de ehhez még tennie is kell. A kapcsolatait is ápolnia kellene: a családiakat éppen úgy, mint a hivatalosakat. Most a szerencse csillaga segítheti.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Ez a mai nap minden tekintetben kedvezően alakulhat. Ha teheti, semmi mással ne foglalkozzon, csak amit igazán fontosnak érez. A rutinfeladatok ma nehezen mennek...

NYILAS (november 23.-december 21.) - A Mars az Oroszlán jegyében áll. Bármit is szeretne, most tálcán kínálja az élet! Jól gondolja meg, mire használja az erejét! Az igazán lényeges dolgokkal foglalkozzon.

BAK (december 22.- január 20.) - A Szűz jegyében járó Hold gyakorlatiassá teszi, ám délután egy váratlan telefonhívás kavarhatja fel kihűltnek hitt érzelmeit. Egy régi szerelem, barát vagy rokon emlékezteti önt az elmúlt időkre...

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - A Mars és a Nap is az Oroszlán jegyében áll, a párkapcsolatokat jelző sorsterületén. Most könnyebb lesz kapcsolódnia másokhoz. Új emberek kerülhetnek az útjába.

HALAK (február 21.- március 20.) - A mai napon mindenkitől támogatást kap. Valamire rájöhet a munkájával kapcsolatban, ez nemcsak megkönnyíti az életét, de még a karrierjén is nagyot lendíthet!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!