Horoszkópok

2012.09.19. 22:01

Napi horoszkóp - Az Oroszlán anyagi helyzete hamarosan javul

A Szűz gondolja meg, hogy kinek mit pletykál.

feol.hu

Kos (március 21-április 20.) 
Ezekben a napokban jól teszi, ha nem  lovallja bele magát a különböző problémákba és megőrzi a belső békéjét. Ne hagyja, hogy mások cselekvésre provokálják. A legjobb taktika most a halogatás.

Bika (április 21-május 20.) 
Remek lehetőségek előtt áll. Ha nincs munkája, most kaphat egy jó felkérést, ha pedig dolgozik, akkor feljebb kerülhet a ranglétrán. Anyagilag is gyarapodhat a következő napokban.

Ikrek (május 21-június 21.)  
Mostanában ritkán teheti azt, amit igazán szeretne, és ez egyelőre így is marad. Valami remény azonban látszik, bár ahhoz, hogy beteljesedjen, elég sok dolognak kellene sikerülnie.

Rák (június 22-július 22.) 
A legjobb védekezés a támadás, ezt ön nagyon jól tudja és gyakran alkalmazza is. Pedig néha nem ártana, ha egy kicsit visszafogottabban viselkedne, és elgondolkodna a tettein.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Pénzzavarba kerülhet, olyan váratlan kiadásai lehetnek, amelyek keresztülhúzhatják a terveit. Ne ijedjen azonban meg, ez csak időleges, hamarosan javulni fog a helyzet.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Kevesebbet kellene pletykálnia, meg kellene fontolnia, hogy kinek mit mond. Ma kínos helyzetbe kerülhet a meggondolatlansága miatt, lehet, hogy valaki meg is haragszik önre.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Energikus és felszabadult napra számíthat ma, a szívügyei pedig csodálatosan alakulnak. Nagy szeretet veszi körül, semmi sem ronthatja el a hangulatát.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Ön érzékeny és felettébb intelligens, bár nem mindig jóindulatú. Nagyobb empátiával kellene az emberek felé fordulnia, és nem csak a saját érdekeit kellene néznie.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Különösen gondoskodó napja lesz ma, mindenkihez lesz egy jó szava, szívesen segít másoknak munkában vagy egyéb feladatok elvégzésében is. Ettől sokkal jobban érzi majd magát.

Bak (december 22-január 20.) 
A hangulata úgy változik, akár az időjárás. Verje ki a fejéből a rossz gondolatokat, felesleges aggodalmakat, és próbáljon szép dolgokra koncentrálni. Néha nem árt egy kis álmodozás.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Ma legszívesebben ki sem kelne az ágyból, már ébredéskor szörnyen fáradtnak érezheti magát. Pedig a nap folyamán csupa jó dolog várja majd, amelyek feldobják a hangulatát.

Halak (február 21-március 20.) 
Mostanában kezd ellustulni, pedig így nem fog megváltozni a sorsa. Többet kellene dolgoznia, akár elismerés nélkül is, hogy felfigyeljenek önre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!