Horoszkópok

2012.08.29. 22:40

Napi horoszkóp - Az Ikreket munkahelyi támadás érheti

A Mérlegnek ma minden döcögősebben, nehezebben megy, a Nyilas viszont épp hogy lendületet vehet.

feol.hu

Kos (március 21-április 20.) - Mindenért keményen megdolgozik, nem idegen öntől a kemény munka. Most azonban lehet, hogy egy kicsit megrottyan, pedig a nyári szabadságok alatt kipihenhette magát.

Bika (április 21-május 20.)   Ma sok meglepetést tartogatnak az ön számára a csillagok. Munkahelyén váratlan jó hír fogadja. Ebből még sokat profitálhat, ha másokat is meg tud győzni az elképzeléseiről.

Ikrek (május 21-június 21.)  Munkahelyén bánthatják, nehezen fogadja el a méltatlan támadást. Mégsem csap az asztalra, amit később még megbánhat, de fél attól, hogy ha kinyitja a száját, esetleg túl messzire menne.

Rák (június 22-július 22.)  Kamatoztathatja a tehetségét, kreativitása végre teret nyerhet a munkahelyén. Főnökei is észreveszik az eredményeit, ami kifejezetten öröm, mert ritkán van ilyen megtiszteltetésben része.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)   Ma nagyon kedves és előzékeny, bárkit azonnal levesz a lábáról. Jól is jön ez a lendület, mert számos ügyet kell elintéznie, és a bürokrácia szekeréhez bizony jó olaj az udvariasság.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)  Ma nagy figyelmességben részesül, kollégái szinte lesik a sóhaját is. Gyanús is önnek, úgy érzi, valami érdek állhat a háttérben. Azért ne bántsa meg őket, viszonozza a kedvességet.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)  Ma minden kicsit lassabban, döcögősebben, nehezebben megy, mint máskor. Vannak ilyen napok, ne keseredjen el. Lehet, hogy az időbeosztásával van gond, túlvállalta magát.

Skorpió (október 24-november 22.)   Merész álmokat szövöget, csak még azt nem tudja, miként fogjon hozzá a megvalósításhoz. Lehet, hogy attól fél: kinevetik, vagy kivitelezhetetlennek tartják az elképzeléseit.

Nyilas (november 23-december 21.)  Megfeneklett ügyei ma újra lendületet vehetnek, ezért kifejezetten elégedett lehet a mai napjával. Persze erősen oda kell figyelnie, hogy a lendület el ne fogyjon, menjenek a dolgok.

Bak (december 22-január 20.)  A ma kínálkozó lehetőséget mindenképpen ragadja meg, mert ki tudja, hogy adódik-e hasonló a közeljövőben. Főnökei is azt várják, hogy legyen kicsit energikusabb, ne üljön a babérjain.

Vízöntő (január 21-február 20.)  Egyre kiszámíthatatlanabb, ez főként a magánéletére igaz, de lassan a munkahelyén is szemet szúr. Próbálja meg rendbe szedni a gondolatait, hozza meg a nehéz döntéseket is akár.
 
Halak (február 21-március 20.)  Nem a rendszeretetéről volt híres, ám ez mostanában mintha változna. Egyre többször derül ki, az ön előrelátása és pontossága hoz eredményt a cégnek.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!