Horoszkópok

2012.08.21. 22:01

Napi horoszkóp - Az Ikrek törődjön többet a magánügyeivel!

A Vízöntő bátran kérjen segítséget, ha gondban van.

feol.hu

Kos (március 21-április 20.) 
Határozottabban kell viselkednie, különben lesöprik az asztalról a véleményét. Hiába mond jó dolgokat, ha a csendessége miatt oda sem figyelnek önre. Muszáj a sarkára állnia!

Bika (április 21-május 20.)  
A legmerészebb vágyai válhatnak ma valóra szívügyekben. Ezen kívül is rendkívül sikeres napja lehet, szinte minden úgy alakul, ahogyan eltervezte. Terveit a munkahelyén is jól fogadják.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Nagyobb gondot kellene fordítania a magánjellegű dolgaira, mert mintha minden kicsúszna a kezei közül. Mintha nem is a saját életét élné, hanem valaki másét. Törődjön többet magával!

Rák (június 22-július 22.) 
Ön hajlamos arra, hogy fantáziavilágban éljen, még mindig azt hiszi, hogy eljön önért a herceg fehér lovon (vagy a gazdag hercegkisasszony), és minden gondja megoldódik. Ébredjen fel!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Ne hagyja, hogy rossz irányba befolyásolják, még akkor se, ha olyan valaki teszi ezt, akit szeret. Látnia kell a hibáit is az illetőnek, ne vakítsa el a szerelem, maradjon józan!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Ma ellenállhatatlan lehet, szívügyekben különösen. Azt kellene eldöntenie, hogy a sok lehetőség közül melyiket válassza. Mielőtt dönt, gondoljon a jövőre is.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Csak annyi feladatot  vállaljon, amennyit elbír erővel. ha nem muszáj, ne hajtsa túl magát, mert annak az egészsége láthatja a kárát. Tudomásul kell vennie, hogy ön sem halhatatlan.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Legyen őszinte a környezetében élőkkel, és ne bújjon mézes-mázos szavak mögé, mert úgyis kiderülnek a szándékai. Jobb lenne, ha nem próbálná manipulálni a családtagjait.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Igazán kellemes nap vár ma önre. Ha üzleti vagy pénzügyi elintéznivalói vannak, ma sikerrel járhat mindegyikben. Anyagi helyzetében is nem várt javulás következhet be.

Bak (december 22-január 20.) 
Ön annyira bele tud feledkezni a munkába, hogy az élet minden más területe háttérbe szorul. Ne tegye, hiszen csak egy élete van, azt kell kihasználnia. Törődjön többet a külvilággal!

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Büszkesége visszatartja attól, hogy segítséget kérjen másoktól, pedig könnyebben megoldhatná a problémáit. Ön zárkózott ember, pedig vannak olyan helyzetek, amikor nyitni kell.

Halak (február 21-március 20.) 
Mostanában túlságosan egyedül érezheti magát, senkivel nem tud belső dolgairól szót váltani. Keresse meg egy régi barátját!

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!