Horoszkópok

2012.08.14. 22:01

Napi horoszkóp - A Vízöntő sodródjon az árral!

Az Oroszlán napja nehezen indul, az Ikrek foglalkozzon a külsejével.

feol.hu

Kos (március 21-április 20.) 
Ma egyszerre legalább két helyen szeretne lenni, de ez sajnos lehetetlen. Ossza be úgy az idejét, hogy jusson minden fontosabb feladatra. Ne kapkodjon, mert annak nem lesz jó vége.

Bika (április 21-május 20.) 
Ne cipeljen magával régi sérelmeket, fájdalmakat, tanuljon meg megbocsátani még akkor is, ha nagyon megbántották. A felejtés természetes dolog, ne tépjen fel újra régi sebeket.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Ez a nap különösen alkalmas lesz arra, hogy a külsejével törődjön. Menjen el fodrászhoz vagy kozmetikushoz, esetleg az őszre gondolva vegyen néhány új ruhadarabot.

Rák (június 22-július 22.) 
Érdemes lenne már reggel írnia egy listát az elvégzendő feladatokról, mert a feledékenység lesz a jellemző a napjára. Szétszórtságában hibát is okozhat, ezért gondolkodjon minden tette előtt.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Nehezen indulhat a napja, már reggel is alig tud felkelni. Mintha minden összeesküdne ön ellen, szinte semmi sem úgy sikerül, ahogyan tervezte. Nagy baj szerencsére nem történik.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Ha üzleti tervei vannak, akkor ez a nap kiválóan alkalmas rá, hogy belevágjon valamibe. Ha lakást akar cserélni, ebben is sikeres lehet most. Igen kedvező ajánlatokat kaphat.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Az érzelmei nagyon erőssé válhatnak ma, szinte nem is tud másról beszélni, mással foglalkozni. Arra azért vigyázzon, hogy ne terhelje túl a környezetét ezzel.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Anyagi gondjai adódhatnak, és nehezen találja a megoldást rájuk. Ne próbáljon másokat kihasználni, bármennyire is kézenfekvő lenne. Lehetőleg ne kérjen kölcsön sem.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Ma ne újítson és ne változtasson semmiben, mert úgysem lát tisztán. Minden nagyobb döntést halasszon el pár nappal. Nem kedvez ez a nap a szerelmi ügyeknek sem.

Bak (december 22-január 20.) 
Mozduljon ki otthonról, menjen társaságba, vagy hívja meg a barátait ma. Szüksége lenne a szórakozásra, hogy kiszakadjon a munkahelyi gondjai közül. Próbáljon lazítani!

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Egy új kapcsolat körvonalazódik az életében, de még nehéz megállapítani, hogy mi lehet belőle. Ne zárkózzon el semmitől, most hagynia kellene, hogy sodorják az események.

Halak (február 21-március 20.) 
Az otthonában egyre nehezebben találja a helyét. Utazzon el valahova, lehetőleg egyedül, és gondolkozzon el a jövőjén.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!