Horoszkópok

2012.08.26. 22:03

Napi horoszkóp - A Halak tanuljon meg nemet mondani

A Bika utazhatna, a Szűznek pedig jót tenne az elmélyülés.

feol.hu

Kos (március 21–április 20.) 

Nehezen kezdődik a hete, nincs semmi kedve a munkájához, de azért – természetesen – erőt vesz magán. Magánéletében kiegyensúlyozott időszak következik. Nagy vásárlások előtt állhat.

Bika (április 21–május 20.)

Még nem késő utazáson törnie a fejét, a vénasszonyok nyara talán kellemesebb időszak is a világjárásra, túrázásra, mint a kánikula. Nem bízik kedvesében, üljenek le beszélgetni.

Ikrek (május 21–június 21.)

Elismerésben részesülhet a munkahelyén, de ez ne részegítse meg, hosszabb távon nem feltétlenül biztos az állása. Az estéjét nem kell megterveznie, így is beeshet egy pompás programlehetőség.

Rák (június 22–július 22.)

Kapkodás jellemzi most az életét, időhiányban szenved a munkahelyén és a családjában is. Nem csoda, hogy elfelejt valami fontosat. Ezt sem a főnökei, sem a família nem díjazza, figyeljen.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)

Úgy érzi, párkapcsolata egyre inkább a szakadék felé tart, néha arra gondol, ez már a szabadesés. Lehet, hogy érdemes elfogadnia: nincs tovább és megpróbálni továbblépni.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.)

Igazán megnyugtató lehet ez a nap az ön számára, kifejezetten alkalmas az elmélyülésre. Jól is jön ez önnek, számos problémás helyzetet kell átgondolnia, fontos döntéseket hoznia.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)

Adja fel, ma semmit sem tehet a rossz hangulat ellen. Bízzon abban, gyorsan és baj nélkül véget ér ez a nap és a következőn már vidámabb, kiegyensúlyozott lesz. Bújjon korán ágyba.

Skorpió (október 24– november 22.)

Ma nagyon hajtson, mert nem tűnik túlságosan szerencsésnek ez a hétfő. Pörgesse magát maximális fordulatszámon és ne gondoljon a hibázás, a pech lehetőségére.

Nyilas (november 23– december 21.)

Lehet, hogy fúrják a munkahelyén, legyen nagyon körültekintő, nyilvános helyen inkább csak szépeket mondjon a vezetésről. Jobb, ha tudomásul veszi: nem mindig önnek van igaza.

Bak (december 22–január 20.)

Kezdjen rendszeres testedzésbe, sportoljon valamit. Ingerültsége, alvásgondjai mind-mind a túlfeszített munkamenettel állhatnak összefüggésben, aktív pihenésre van szüksége.

Vízöntő (január 21– február 20.)

Elúszik a munkájával, mert rendetlen. Tegyen rendet az életében szó szerint és képletesen is: próbáljon szakítani néhány rossz szokásával. Szerettei segítik ebben, bízzon bennük.

Halak (február 21– március 20.)


Nem kell folyamatosan megfelelnie, ezt a kényszert dobja le magáról és tanuljon meg nemet mondani. Igazi felszabadulásként éli majd meg.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!