Horoszkópok

2012.06.28. 22:01

Napi horoszkóp - A Vízöntő végre pihenhet

A Szűz kicsit elengedte magát, figyeljen jobban az egészéségére, a Nyilas használja ki a szabadtéri programokat.

feol.hu

Kos (március 21-április 20.) 
Az érzelmei tévutakra vihetik, meg kellene fontolnia, hogy mi az igazán fontos az ön számára. Komoly dolgokat ne rúgjon fel bizonytalan kalandok miatt. Viselkedjen felnőtt módjára!

Bika (április 21-május 20.) 
Megbízható partnerekre lesz szüksége ahhoz, hogy megvalósíthassa a céljait. Gondolkodjon el azon, ki lehet a családjában vagy a barátai között alkalmas erre. Ne dőljön be a szirénhangoknak!

Ikrek (május 21-június 21.) 
Lazítania kellene egy kicsit, mert valószínűleg túl sokat dolgozott mostanában. Pihenjen, szórakozzon a barátaival. Ha szabadságra nem tud menni, legalább a hétvégét használja ki.

Rák (június 22-július 22.) 
Váratlan nagy öröm érheti ma. Lehet ez egy nyeremény, egy ajándék, vagy akár a családjában is történhet valami, ami örömmel tölti el. Annak azonban mindenképp örülhet, hogy jön a hétvége.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Lehetnek tisztázatlan, agyonhallgatott dolgok a partnerkapcsolatában. Márpedig az ilyesmi nem tesz jót, könnyen elhidegüléshez vezethet. Egy párkapcsolatban a fontos az őszinteség.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Figyeljen oda az életmódjára, mert lehet, hogy mostanában egy kicsit elengedte magát. Valószínűleg többet kellene mozognia és egy kis diéta sem ártana időnként.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Kellemetlen hírt kaphat ma, de egy kis segítséggel hamar meg tudja majd oldani a dolgot. Pénzügyekben legyen óvatos, lehetőleg minél kevesebbet költsön mostanában.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Nyugodt, kellemes napra számíthat, minden egyenesbe kerül ön körül. Ha voltak is gondjai mostanában, azok is könnyen megoldódnak. Nagyszerűek most a kilátásai.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Itt a hétvége, használja ki! Tervezzen szabadtéri programokat, és rázza le magáról a munkahelyi gondokat. Mozogjon minél többet, az feloldja a stresszt is.

Bak (december 22-január 20.) 
Nem tetszik önnek valakinek a viselkedése a környezetéből, sokat bosszankodhat emiatt. Nem mer szóvá tenni egyes visszás dolgokat, mert nem akar konfliktust. Nem biztos, hogy jól teszi.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Hamarosan lesz egy kis szabadideje, ez tartsa önben a lelket a következő egy-két napban. Végre lehetősége lesz valóra váltani néhány tervét, és rendesen kipihenheti magát.

Halak (február 21-március 20.) 
Ha időnként kilátástalannak érzi a helyzetét, gondoljon arra, hogy a saját döntései juttatták ide. Még mindig nem késő változtatni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!