Horoszkópok

2011.11.04. 23:07

Horoszkóp - nov.5.

Az Ikrek nagyon melegszívű ember, és akadnak, akik ezt ki is használják.

feol.hu

Kos
(március 21-április 20.) Az utóbbi időben teljesen a munkája határozta meg az életét, ami nem tett jót a kapcsolatainak. Gondolja végig, hogy az élet egésze szempontjából mi a fontosabb?

Bika
(április 21-május 20.) Kellemes ajánlatot kaphat a hétvégén, amit el kellene fogadnia. Olyan élményekben lehet része, hogy most még csak nem is sejti. Nem kell mindig idegenkedni a váratlan dolgoktól.

Ikrek
(május 21-június 21.) Ön nagyon melegszívű ember, és akadnak, akik ezt ki is használják. Nem kell mindig engednie mások óhajainak. Törődjön kicsit többet a saját érdekeivel is, ne vonuljon háttérbe!

Rák
(június 22-július 22.) Kellemetlen helyzetbe kerülhet egy korábbi döntése miatt, amikor nem viselkedett teljesen korrekt módon. Ön gyakran felszínes, nem rosszindulatból, de ösztönösen kihasznál másokat.

Oroszlán
(július 23-augusztus 23.) Jót fog tenni, ha a hétvégén bevackolja magát a meleg lakásba és alaposan kipiheni magát. Családját is vonja be az édes semmittevésbe, ezzel erősíthetik a szeretetteljes köteléket.

Szűz
(augusztus 24-szeptember 23.) Pénzügyei jelenleg stabilnak tűnnek, de tennie kellene még néhány dolgot, hogy nyugodtan nézhessen a jövő elé. Talán tudna egy kicsit többet spórolni is.

Mérleg
(szeptember 24-október 23.) Spor- tolnia kellene a hétvégén, nemcsak a pluszkilók le- adása miatt, hanem mert javulna tőle a közérzete is. Ne nehezedjen el se testileg, se lelkileg. Őrizze meg a fürgeségét!

Skorpió
(október 24-november 22.) Ismét szembesülhet vele, hogy önnek elég rossz a természete. Szívesen kihasznál másokat, mert azt hiszi, hogy önnek minden jár. Nem így van, ne legyen ennyire önző!

Nyilas
(november 23-december 21.) Hosszú ideje nem volt már ennyire jó passzban. Űgy érzi, most minden sikerülhet, amit eltervez. Nagyjából így is van, de azért nem árt, ha egy kicsit óvatosabb lesz.

Bak
(december 22-január 20.) Komoly döntés elé kerülhet a hétvégén, ami az anyagi helyzetét is hosszú távra meghatározhatja. Bízzon a józan ítélőképességében, és ne felejtse el, hogy a családjára is számíthat.

Vízöntő
(január 21-február 20.) Ha teheti, törődjön egy kicsit önmagával. A hétvégén, legalább az egyik napon pihenje ki magát, mert nagy szüksége lenne erre. Olvasgasson, nézzen filmeket, egyen finom ételeket.

Halak
(február 21-március 20.) Ideje lenne, hogy alaposan kivizsgáltassa magát, többet kellene törődnie az egészségével, Ön hajlamos a depresszióra, ami könnyen előidézhet testi bajokat is. Egy este a barátaival jobb kedvre deríthetné.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!