Horoszkópok

2011.07.08. 05:16

Horoszkóp - júl.8.

Az Oroszlán ma a meggondolatlan cselekvés csapdájába eshet.

feol.hu

Július 8.

Kos (március 21-április 20.) Talán mást akar a szíve, mint az esze, de majd megteremtődik önben az összhang. Ha volt lelki problémája, az azért lehetett, mert nem tárta ki a szívét. A bezárkózást a Kos nehezen viseli.
 
Bika (április 21-május 20.) Vigyázzon, nehogy maga alatt vágja a fát! Mindnyájan felelősek vagyunk minden tettünkért. Ha kapkodunk, akkor könnyen elronthatjuk a dolgainkat, s ezzel a sorsunkat is.
 
Ikrek (május 21-június 21.) Az Ikrek úrnak békés légkört ígérnek a csillagok. Legfeljebb a feledékenysége okozhat gondokat. Figyeljen oda a határidős teendőkre, mert ha elmulaszt valamit, később látja kárát.
 
Rák (június 22-július 22.) Nagyobb önállóságot kell tanúsítania személyes ügyeiben. Mostanában fogynak az ötletei, pedig az ön fantáziája igen gazdag kincsestár. Ne engedje, hogy mások irányítsák, legyen határozott!
 
Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Ma a meggondolatlan cselekvés csapdájába eshet. A napokban ne döntsön fontos dolgokról, inkább élvezze a nyarat, partnere gyengédségét, kedvességét is viszonozza is azt!
 
Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Olyan tapasztalatokra tehet szert, amelyek hozzásegítik a belátáshoz: végig kell járni az utat, hogy eljusson céljához, és azt semmiféle leleményességgel nem tudja lerövidíteni.
 
Mérleg (szeptember 24-október 23.) Olyan időszak következik, amikor képes lehet arra, hogy ügyesebben kommunikáljon, elkerülje a szélsőségeket. Jól tenné, ha  önhöz méltóan  az arany középúton haladna.
 
Skorpió (október 24-november 22.) A hölgyek most leegyszerűsítik a dolgokat, átgondolatlan kijelentéseikkel megsérthetnek másokat. Keressék az ok-okozati összefüggéseket, gondolkodjanak, mielőtt beszélnek!
 
Nyilas (november 23-december 21.) Munkája sokat jelenthet önnek, és megvan a lendülete ahhoz, hogy nehéz feladatokat is megoldjon. Érvelnie kell álláspontja mellett. Ne riadjon vissza nagyobb szóváltástól sem!
 
Bak (december 22-január 20.) Tervezze meg gondosabban a programjait! A hét végén lazíthat, szervezzen baráti összejövetelt csupa vidám emberrel! A csillagok szerint többet kellene törődnie a barátaival.
 
Vízöntő (január 21-február 20.) A Hold mindig okoz némi zavarodottságot a Vízöntő jegyé-ben születettek gondolkodásában. Talán most ábrándozik, ahelyett, hogy tenne valamit. A lustaság nem viszi előbbre.
 
Halak (február 21-március 20.) Pénzügyeknél és szívügyeknél óvakodjon a felelőtlen döntésektől! Ne költse el azt a pénzt, amit még meg sem kapott, szerelmének pedig csak annyit ígérjen, amennyit biztosan, szívesen teljesíteni tud!

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!