Horoszkópok

2011.07.06. 22:58

Horoszkóp - júl.7.

A Halaknál érzelmi téren esetleg csalódások várhatók, de kizárólag önön múlik, hogy az eseményeket hogyan dolgozza fel

feol.hu

Július 7.

Kos (március 21-április 20.) Ne vitatkozzon fölösleges részleteken, ne csináljon a bolhából elefántot! Hajlamos a kötekedésre. Ne csodálkozzon, ha ma nem túl népszerű! Ha teheti, délután pihenjen meg egy kis időre!

Bika (április 21-május 20.) Ma ön meglehetősen szókimondó lehet. Hamar kimondja, amit gondol. Szerencsére amit mond, abban többnyire van is igazság, ezért sértődéstől, vitáktól nem kell tartania.

Ikrek (május 21-június 21.) Önt boldoggá tehetik a szerelemben aratott sikerek, de soha ne váljon büszkévé! Nem nagy győzelem az, amit könnyen szerzünk meg. A Hold állása révén kissé felelőtlenné válhat.

Rák (június 22-július 22.) Talán sok mindennel számot kell vetnie, de okosabb, ha megvárja, míg rálátása lesz az eseményekre. Tanuljon saját baklövéseiből, ha már arra képtelen, hogy másokét a hasznára fordítsa.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Amit elhatározott, most véghez is viheti, vagy legalább hozzákezdhet. Életét az öntől megszokott módszerességgel irányíthatja. Újabbnál újabb ötleteivel meglepheti ismerőseit.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Ha otthon problémái vannak, azért még nem kell a dühét a munkahelyére becipelnie. Szerencsére mások elég jól ismerik már, és tudják, hogyan űzzék el önből a rosszkedvet.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Tegye ma hasznossá magát! Lehet, hogy nincs sürgős feladata, de aki keres, az talál. Sok apró elfoglaltság jó hatással lehet önre. Este megérdemel egy kellemes kis programot.

Skorpió (október 24-november 22.) Azok a Skorpiók, akiknek ma nem kell dolgozniuk, érdekes ismeretséget köthetnek. De a szorgos hétköznapokat élők is elégedettek lehetnek a munkájukért kapott elismeréssel.

Nyilas (november 23-december 21.) Lehet, hogy ma összetalálkozik egy kiállhatatlan emberrel, de komoly következménnyel nem kell számolnia. Egyébként eseménytelenül telik a nap, és mi tagadás, nem is bánja.

Bak (december 22-január 20.) Harmóniában él önmagával, és valószínűleg ezt külseje is tükrözi. Jó dolog, ha képes bízni az eszében és a képességeiben, hiszen a legnehezebb dolgokat maga oldja meg az ember.

Vízöntő (január 21-február 20.) Talán szeretne nekilátni egy terv megvalósításának, de úgy látja, még várnia kell. Jól látja. Ha biztosra akar menni, ne siessen. Nem érdemes kapkodni, hiszen senki nem sürgeti.

Halak (február 21-március 20.) Érzelmi téren esetleg csalódások várhatók, de kizárólag önön múlik, hogy az eseményeket hogyan dolgozza fel. Egy darabig sajnálni és sajnáltatni akarja-e magát, vagy elfogadja a tényeket, és továbblép.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!