Horoszkópok

2011.07.25. 22:09

Horoszkóp - júl.26.

Lehet, hogy a Halaknak áldozatokat kell hoznia valaki vagy valami miatt, de önzetlensége busásan megtérül a közeljövőben.

feol.hu

Kos (március 21-április 20.)
Ön sokszor önfejű, de ma különösen az. A csillagok szerint tombol önben a tettvágy, ám lehet, hogy célszerűtlen tetteket kíván elkövetni. Gondolkodjon józanul, mielőtt cselekszik!

Bika (április 21-május 20.)
A mostani időszak alkalmas arra, hogy valami újba kezdjen. Ez az újdonság az egészségére is jó hatást gyakorolhat. Ne válasszon azonban a személyiségétől idegen elfoglaltságot!

Ikrek (május 21-június 21.)
Tartson ki az elképzelései mellett, és töretlen hittel buzgólkodjon. Érzelmi életének alapja a kölcsönös megbecsülés legyen. A társával mindig számíthatnak egymásra.

Rák (június 22-július 22.)
Lehet, hogy át kell értékelnie jelenlegi helyzetét, s némely dologban a változtatást fontolgatni, bármilyen nehéz is. Most könnyen és nyíltan beszélhet az önhöz közelállókkal a kényes témákról.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)
Ha állást keres, nyissa ki jól a szemét, mert nagy esélye van rá, hogy megszerezzen egy érdekes munkát. Ellenben ne kívánjon lehetetlent, és ne keseregjen elvesztett dolgok miatt.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)
A hölgyeket egy viharos szerelem zavarhatja össze a napokban. Jó lesz, ha a Kosokkal vigyáznak! Velük túlságosan nagy lehet a vihar. Próbálja meg összeszedni a gondolatait.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)
Munkáját néhány akadály nehezítheti, egy korábbi vigyázatlansága miatt pedig kellemetlen helyzetbe kerülhet. Magánéletét azonban örömteli percek szépítik, s ez kárpótolhatja.

Skorpió (október 24-november 22.)
Óhajait nehezen egyezteti össze a valósággal, s ez konfliktust okozhat. Szokatlan dolgokkal kerülhet szembe, amik kibillenthetik egyensúlyából. Lehet, hogy valaki csalódást okoz.

Nyilas (november 23-december 21.)
Az ön társaságát általában nagyon kellemesnek tartják mások, s ez azzal jár, hogy olyanokat is vonz, akiket nem szívlel. Udvariasan le tudja rázni magáról a nemkívánatos embereket.

Bak (december 22-január 20.)
Jó időszakban van, szinte minden a tervei szerint alakulhat. Kerülje a konfliktushelyzeteket és ne tartson bizonytalanságban senkit. Főként azokat az embereket ne, akik bíznak önben.

Vízöntő (január 21-február 20.)
Valósággal vonzza a különös személyeket és az új dolgokat. Nem véletlenül, hiszen ön nyitott mindenre, ami szokatlan és izgalmat okoz. A napokban része lehet effélékben.

Halak (február 21-március 20.)
Lehet, hogy áldozatokat kell hoznia valaki vagy valami miatt, de önzetlensége busásan megtérül a közeljövőben. Nem mentes ez a hét az idegeit próbára tevő eseményektől, viselje higgadtan azokat!

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!