Horoszkópok

2011.07.22. 22:34

Horoszkóp - júl. 23.

Ne legyen önfejű! Sok pénzt és vesződséget takaríthat meg a Bak, ha hallgat a megfontolt barátok tanácsaira.

feol.hu

Kos (március 21-április 20.) A hét vége meglepetéseket hozhat. Hogy ezek jók vagy rosz-szak-e, az az ön hozzáállásától függ. Elképzelhető, hogy új szerelem közeleg, és régi kapcsolata csendesen véget ér.

Bika (április 21-május 20.)     Nyugalom és kiegyensúlyozottság. Ezek jellemzik most önt. A józan esze sem hagyta cserben, könnyen és gyorsan intézi még a nehéz ügyeket is. Érdemes most az ön társaságát keresni.

Ikrek (május 21-június 21.) Ön most jól látja a dolgok lényegét. Összpontosító képessége révén képes a problémák gyökeréig hatolni, ezért tisztán és érthetően el tudja másoknak magyarázni a megoldásokat.

Rák (június 22-július 22.) Egy munkatársa segítségére lehet az összekuszálódott szálak kibogozásában. A konfliktusok viszont nem kerülik el. Ha valakivel nézeteltérése támad, próbálja csendben orvosolni a bajt.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) A napokban a szellemi képességek és a szaktudás válnak fontossá. A hivatása terén elismerést szerezhet, és kivívhatja mások csodálatát. Viszont könnyelműségre hajlamos.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Sok dolga elől legszívesebben elmenekülne egy időre. Vigyázzon, a munka egy része úgyis utoléri, bárhova fut. Hasznosabb volna szembenézni a gondokkal.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Egyre nagyobb szükségét érzi annak, hogy pihenjen, s rendet rakjon a fejében. Jól tette, ha mostanra időzítette a szabadságát. Ha a héten valaki fellobbantja az érzéseit, ne bánja!

Skorpió (október 24-november 22.) Kerülje a konfliktushelyzeteket, nem alkalmas az idő a vitákra. Maradjon csöndben! Beosztottként tegye magát pótolhatatlanná. Jó lenne, ha szokásává válna mások megsegítése.

Nyilas (november 23-december 21.) Érdemes lenne időnként odafigyelnie a spirituális élményekre, azok megnyilvánulási módjaira. Mindannyiunknak megadatott a megvilágosodás lehetősége, de hinni kell benne.

Bak (december 22-január 20.) Ne legyen önfejű! Sok pénzt és vesződséget takaríthat meg, ha hallgat a megfontolt barátok tanácsaira. Ha a zavarosba tévedt, a legokosabb dolog, hogy visszavonulót fúj önmagának.

Vízöntő (január 21-február 20.) Ítélőképessége egyre jobb. Jól jár az ismerőse, aki öntől kér baráti tanácsot. Valakit megbabonázhat sugárzó egyéniségével, s ez az ismeretség több lehet, mint egy futó kaland.

Halak (február 21-március 20.) Az ötleteit nem tudja azonnal megvalósítani, de az előkészületekre alkalmas lehet ez a hét. Elképzeléseit a családtagok is támogatni fogják. Jó esztétikai érzéke fontossá válhat az elkövetkező napokban.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!