Horoszkópok

2010.05.28. 22:13

Napi horoszkóp

Az ikrek próbáljon egyedül lenni, a csillagok most segítik az elmélyülést.

feol.hu

Kos (március 21-április 20.) A jelen időszak talán zaklatottabb a szokottnál. Emiatt viszont ne bánkódjon, mert amikor túl lesz rajta, akkor elégedettebbé és magabiztosabbá válik, megtalálja belső békéjét.

Bika (április 21-május 20.) Hajlamos arra, hogy könnyelmű ígéreteket tegyen, azaz a szavaival örömöt nyújt, a tetteivel bosszúságot. Próbálja a kettőt összehangolni, és vállaljon a tervezettnél kevesebbet magára.

Ikrek (május 21-június 21.) Ön nem tűri a korlátokat, még akkor sem, ha azokat szeretetből fonják. Próbáljon egyedül lenni, most jót tenne egy kis magány. A csillagok segítik az elmélyülést.

Rák (június 22-július 22.) Párkapcsolatában kedvező változások érzékelhetők. Partnerében talán éppen ezekben a napokban fedezi fel az igazi értéket. Ez a nap a tettek napja lehet, tegye széppé, amennyire csak tudja.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Üzleti ügyeit ma szerencse kíséri. Másrészről jót tenne önnek egy kis kikapcsolódás, amelyben feltöltődhet lelkileg, és segítheti abban, hogy több felelősséggel végezze a teendőit.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Ha már belefáradt az elmúlt napok feszültségeibe, akkor ma pihenjen. Ha viszont erősnek érzi magát, segítse embertársait abban, hogy ők is higgadtan tűrjék a nehézségeket.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Ha túlzott követelményeket támaszt másokkal szemben, az összetűzéshez vezethet. Ne várja a kollégáitól, hogy mindenben kövessék. Most elég, ha a saját dolgával törődik.

Skorpió (október 24-november 22.) Figyeljen oda a kapcsolataira! Ne engedjen az indulatoknak, pár nap múlva mindent másképp lát majd. Konfliktustűrő képessége ma mindenkinek rosszabb a rendesnél.

Nyilas (november 23-december 21.) Ne vállaljon extra terheket még akkor sem, ha szolgálatait jól megfizetik. És fontos, hogy ne legyen türelmetlen, ha az események a vártnál lassabban haladnak a maguk útján.

Bak (december 22-január 20.) Most hasznát veheti jó szervezőképességének, leleményességének, de senkire se kényszerítse rá az akaratát. Hiába kíván jót tenni valakivel, ha az illető nem tart rá igényt.

Vízöntő (január 21-február 20.) A bolygók hatására fogékony lesz ma mindenre, ami anyagi és erkölcsi hasznot hozhat. Ehhez kellő higgadtság társul, amely segíti önt abban, hogy ne kapkodjon el semmit.

Halak (február 21-március 20.) Lassan csendesednek önben is a lelki hullámzások. Ám még tartogathat meglepetéseket ez a nap. Lehet, hogy aktívabb lesz a szokásosnál, de az is lehet, hogy éppen passzívabb. Ma minden lehetséges.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!