Horoszkópok

2010.03.05. 05:54

Napi horoszkóp

A Skorpió ma remek formában van. Sok mindenben segítik önt a barátai és a rokonai. Bizonyára régóta szeretné, hogy anyagilag is egyenesbe jöjjön. Nos, a napokban még ez a vágya is teljesülhet.

feol.hu

Március 5.

Kos  (március 21-április 20.)
Feltehetően mozgalmas hétvégéje lesz. Élvezni fogja a sürgés-forgást. Sok emberrel találkozik, és ezek a találkozások emlékezetesek maradnak. Ha még nem találta meg az igazit, most előbukkanhat.

Bika  (április 21-május 20.) Fontos felismerésre juthat ezekben a napokban, amelyek hatással lesznek a közeli jövőjére. Megtalálhatja a megoldást egy régi problémájára. Az sem kizárt, hogy valamiféle értéket teremt.

Ikrek  (május 21-június 21.) Töltse idejét csendes szemlélődéssel, tapasztalatszerzéssel, és tanuljon mások hibáiból. A hétvégén majd pihenjen aktívan, de hét közben is használja energiagyűjtésre a szabadidejét.

Rák  (június 22-július 22.) A jelek arra utalnak, hogy sikeres időszak veszi kezdetét. Az eddig végzet munka meghozza a gyümölcsét. Remélhetőleg arra is lesz alkalma hamarosan, hogy eltöltsön pár gondtalan, pihentető napot.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Tudhatja, hogy mindenkitől csak annyit lehet elvárni, amennyire az egyén képes. Ne akarja a társára erőltetni a saját elképzeléseit. Ha valami újat szeretne kipróbálni, azt készítse elő.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Nem szabad a szokások rabjává válnia. Lássa be, hogy időnként szükségszerű a változás, különben unalomba fulladna az életünk. Egyébként ebben a hónapban jó üzleti ajánlatokat kaphat.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Uralkodó bolygója, a Vénusz, a megbocsátás képességét adja önnek. Ha igazán ki akarja fejezni a tiszteletét valaki iránt, a legtöbb, amit tehet, hogy elfogadja őt olyannak, amilyen.

Skorpió  (október 24-november 22.) Ma remek formában van. Sok mindenben segítik önt a barátai és a rokonai. Bizonyára régóta szeretné, hogy anyagilag is egyenesbe jöjjön. Nos, a napokban még ez a vágya is teljesülhet.

Nyilas  (november 23-december 21.) Igazán szerencsés most az ön helyzete, hiszen van ereje és bátorsága ahhoz, hogy megvalósítsa az elképzeléseit. A hétvége arra is alkalmakat kínálhat, hogy a sokoldalúságát kamatoztassa.

Bak  (december 22-január 20.) Mint mindenki, bizonyára ön is sóvárog a boldogság után. Oly nagyon akarja egy szeretett személy közelségét, hogy éppen ezzel ijeszti el magától. Ne feledje: akit szeretünk, arra nem telepszünk rá!

Vízöntő  (január 21-február 20.) Az eddiginél nagyobb önállóság nagyobb felelősséggel is jár. Ám ez kedvére van önnek. Ha új feladatokat kap, azokat sikeresen megoldja. A szakmai fejlődése mellett az önbizalma is növekedhet.

Halak  (február 21-március 20.) Fontos kérdés, hogy mennyire tud rugalmasan alkalmazkodni a folyamatosan változó körülményekhez. Sokkal könnyebben venné az akadályokat, ha nem ragaszkodna semmihez mereven.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik