Horoszkópok

2010.01.14. 23:05

Napi horoszkóp

A rákot elragadhatja egy kis búskomorság. Lehet, hogy úgy érzi, nincs jövőképe. Oda se neki! Vélhetően csak a bolygók mozgása okozza a kalamajkát. Foglalkozzon a baráti kötelékek erősítésével.

feol.hu

Január 15.

Kos  (március 21-április 20.) Elképzelhető, hogy ma nem lesz zökkenőmentes napja. A párjával valamiben nem értenek egyet, amiből komoly szóváltás lehet. A munkahelyén is nehéz helyzetbe kerülhet.

Bika  (április 21-május 20.) A tanulmányokat folytató Bikáknak sikereket ígérnek a csillagok. Januárban érdemes a tudásukat valamilyen módon megmutatni. Szellemi képességük ragyogó, kommunikációs készségük úgyszintén.  

Ikrek  (május 21-június 21.) Lecsendesedik az elkövetkező napokban, és mindent elkövet annak érdekében, hogy harmonikus legyen a magánélete. Ez most annyira fontos, hogy kész akár a kompromisszumokra is.

Rák  (június 22-július 22.) Elragadhatja egy kis búskomorság. Lehet, hogy úgy érzi, nincs jövőképe. Oda se neki! Vélhetően csak a bolygók mozgása okozza a kalamajkát. Foglalkozzon a baráti kötelékek erősítésével.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Elkezdődik egy jó időszak, amikor majd megvalósíthatja mindazon elképzeléseit, amikre eddig nem volt ideje. Ám most még ne ezen törje a fejét, hanem azt nézze, mit tehet meg ma.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Ne hagyja ki a kedvező ajánlatokat! Lehet az utazás, vagy valami egészen más, a lényeg, hogy vegyen részt benne. A csillagok most a vállalkozó kedvű embereknek segítenek.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Nem kell mindig megfelelnie az elvárásoknak! A munka most oly mértékben lekötheti önt, hogy háttérbe kerül a szerelmi élete. Ha még társtalan, így esélyt sem ad magának a változtatásra.

Skorpió  (október 24-november 22.) A Szaturnusz arra figyelmezteti, hogy tartsa be az ígéreteit és becsülje meg a tradíciókat. Lehet, hogy van egy sereg otthoni teendője. A rokonait sem ártana meglátogatnia.

Nyilas  (november 23-december 21.) A hétvégét töltse otthon, vagy valamilyen csöndes helyen, kevés emberrel. Pihenésre, kikapcsolódásra van szüksége. Ha sikerül feltöltekeznie energiákkal, a jövő hét könnyebb lesz.

Bak  (december 22-január 20.) A konfliktusokat nem kell kikerülnie, hiszen azok feloldásával tudja kiharcolni magának azt a tekintélyt, amit szeretne. A Hold ma még az ön csillagjegyéből segíti a dolgok elrendezését.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Nem könnyű határozottan kitartani az elvei mellett akkor, ha ez környezete ellenállásába ütközik. De képzelje el, hogyan érezné magát, ha beadná a derekát, vagy feladná az elképzelését.

Halak  (február 21-március 20.) Talán kicsit figyelmetlenebb most a szokottnál. Edzenie kellene a koncentrálóképességét. Ha dolgozik, mutassa meg, hogy mire képes. Egyébként meg vegye észre valaki közeledési szándékát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!