Horoszkópok

2010.01.13. 23:03

Napi horoszkóp

A szűz akkor se veszítse el a türelmét, ha igaztalanul vádolják. A mai csillagállások alatt ugyanis könnyen előfordulhat ilyesmi. Maradjon nyugodt. A butaságon a legbölcsebb dolog jót nevetni.

feol.hu

Január 14.

Kos  (március 21-április 20.) Szakmai ambíciói kicsit háttérbe szorítják a többi értékes tulajdonságát, de hát a legtöbb Kos elve, hogy valamit valamiért. Azért nem árt a karrierje mellett a magánéletére is gondolnia.

Bika  (április 21-május 20.) Nem úgy sikerült némelyik tette, mint szerette volna. Nem keseredik el, sőt a helyzet megsokszorozza a leleményességét. Ilyen hozzáállással nem lesz nehéz kiköszörülnie a csorbát.  

Ikrek  (május 21-június 21.) Az Ikrek szülött aligha hagyja hidegen a környezetét a napokban! Határozottságával, ötletességével megbabonázhat mindenkit. Hódítása azonban nem várt kellemetlenséget is okozhat.

Rák  (június 22-július 22.) Ha zűrzavar van a lelkében, vizsgálja meg, hogy a vágyai egybeesnek-e a céljaival. Lehet, hogy néha önmaga ellen cselekszik. Ha győzni szeretne, legyen sokkal megfontoltabb.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Lehet, hogy jó ideje nem bízik abban, hogy a jó munka elnyeri a méltó jutalmát. Pedig az alkalom eljön. Az ön tudása, teljesítménye, önmagáért beszél. Számíthat is valamilyen elismerésre.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Akkor se veszítse el a türelmét, ha igaztalanul vádolják. A mai csillagállások alatt ugyanis könnyen előfordulhat ilyesmi. Maradjon nyugodt. A butaságon a legbölcsebb dolog jót nevetni.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Változtatnia kellene egy-két régi, megrögzött szokásán. Ami az érzelmi életét illeti: csillagok szerint több önbizalomra van szüksége. Ön nagyon ékesszóló és csábító tud lenni, ha akar!

Skorpió  (október 24-november 22.) Őrizze meg az aktivitását, lendületét! Vállaljon olyan feladatokat, amelyek végrehajtásához a kitűnő szervezőképességére is szükség van. Pénzügyekkel viszont ne foglalkozzon.

Nyilas  (november 23-december 21.) Ma ellenséges helyzet alakulhat ki a környezetében. Ha csöndesen a háttérbe húzódik, nagyobb megrázkódtatás nélkül vészelheti át a nehezebb órákat. Maradjon a dolgokon kívül.

Bak  (december 22-január 20.) Hivatása terén bosszantó akadályokkal szembesülhet. Ne veszítse el a higgadtságát. A Hold a Bakban jár. Keresse a jó megoldást! A hónap szerencsés fordulatot hozhat az anyagi helyzetében.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Tegye a dolgát következetesen, felelősségtudata teljében. Fogadja el, hogy vannak az életben könnyebb és nehezebb periódusok. A nehéz időszakban is gondolnia kell a jövőre.

Halak  (február 21-március 20.) Magabiztossága mögött több az önfejűség, mint a tisztánlátás. Hajlamos illuzórikus terveket szövögetni. Ne higgye, hogy elég kieszelni valami szépet, és az meg is valósul!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!