Hírek

2012.08.27. 17:13

Zsebbe fizetett az utas - Vizsgálat indult, az autóbuszvezetőt fölmentették

Székesfehérvár - Egy olvasónk hétfőn azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy a reggeli órákban szemtanúja volt, amint az egyik fehérvári helyi járaton az egyik utas - meggyőződése szerint - "zsebbe fizetett" a sofőrnek a jegyért.

B. Kiss László

 Az olvasó levelét azonnal továbbítottuk az   Alba Volánhoz. A cég székesfehérvári üzemigazgatója, Suralik András    még hétfőn délután   arról tájékoztatta lapunkat, hogy az ügyben megkezdődött a vizsgálat. Az érintett autóbuszvezetőt az eljárás végéig a munkavégzés alól fölmentették. A  sofőrt kedden hallgatják meg, és igyekeznek fölvenni a kapcsolatot a levél írójával. A cég kész az autóbuszvezető és a levélíró szembesítésére is.
 Ha bebizonyosodik a vád, akkor a jogszerű szankciókat meghozzák a sofőr ellen. Ez akár a munkaviszony megszüntetését is jelentheti. Az eljárás várhatóan a héten lezajlik, annak eredményéről az Alba Volán tájékoztatja lapunkat -  ígérte az üzemigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!