Hírek

2013.06.09. 10:26

Zenepavilont avattak a Velencei-tó partján

Gárdony - Pénteken este hét órakor zenepavilont avattak az agárdi szabad partszakaszon, ahol a Kákics együttes rendezett táncházat moldvai csángó és felcsíki székely táncokkal.

Tihanyi Tamás

A rendezvényt Gál Dávid néptánc pedagógus vezette. A parton készült bográcsos ételekből, gulyáslevesből, slambucból, paprikás krumpliból és pörköltből lehetett kóstolni, a büfében fröccsök, zsíros kenyér, pogácsa és  borok várták a vendégeket. Tóth István gárdonyi  polgármester avató szavai  után Ocsenás Katalin, a Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ vezetője az FMH-nak a helyszínen elmondta: arra számítanak, hogy a zenepavilon a jövőben további kulturális és szabadidős rendezvények méltó színhelye  lehet, és még sok örömet tartogat a helybéliek és a  Velencei-tó partjára látogató vendégek számára. A zenepavilon egy újabb színfoltja a partszakasznak, amely  rövidesen benépesül fürdőzőkkel. A kerékpárosok is biztosan megtalálják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!