Hírek

2017.06.02. 18:19

Vízszerelés helyett fosztogattak

SZÉKESFEHÉRVÁR - A rendőrség két férfit fogott el, akik a gyanú szerint csalással időseket fosztottak ki.

Bokros Judit

Az ügyészség elrendelte az előzetes letartóztatást. A megyei rendőrség pénteken közölte: csoportosan elkövetett kifosztás bűntett és csoportosan elkövetett kifosztás bűntett kísérlete miatt folytat eljárást két férfi ellen.

Az illetők idén háromszor kéredzkedtek be sértettek lakásába, magukat vízszerelőknek kiadva. Ezután az idősek figyelmét elterelve több százezer forintot, értékeket loptak, illetve kíséreltek meg lopni. A rendőrök az ügyészségen javasolták az előzetes letartóztatást.

A társakat még keresik. A Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség pénteken közölte: indítványozta a két személy előzetes letartóztatását.

Mindkét gyanúsított esetében fennáll a bűnismétlés veszélye. Az indítványnak a Székesfehérvári Járásbíróság helyt adott, és elrendelte a csoportosan elkövetett kifosztás bűntettével gyanúsított férfiak előzetes letartóztatását. A döntés nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!