Hírek

2014.02.25. 07:33

Vitamint akart lopni Székesfehérváron

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra hétfőn 11 óra előtt néhány perccel érkezett bejelentés, mely szerint Székesfehérváron, a Rákóczi úton lévő áruházban a biztonsági őrök tetten értek egy férfit, amint a ruházatába rejtve egy doboz vitamint akart ellopni.

A helyszínre érkező járőrök S. Attila 37 éves székesfehérvári lakost elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra hétfőn 13 óra 20 perckor újabb bejelentés érkezett, mely szerint egy nő Székesfehérváron, a Palotai úton lévő bevásárlóközpont egyik üzletéből több ruhát akart fizetés nélkül kivinni. A helyszínre érkező járőrök J. Barbara 26 éves helyi lakost előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!