Hírek

2013.05.22. 14:01

Visszaeső: öt nap után újra lopott a besurranó tolvaj

Mindössze pár napig volt szabadlábon és máris újra kattant a bilincs egy enyingi besurranó tolvaj kezén.

feol.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, május 15-én lopás vétsége megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály két enyingi férfivel szemben, akik a gyanú szerint besurrantak egy mezőkomáromi családi házba, ahonnan pénzzel teli fémkazettát tulajdonítottak el - közölte szerdán a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 20 éves enyingi R. Tamást, valamint a szintén 20 éves enyingi S. Márkot gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd bűnügyi őrizetbe vették őket, de a rendőrség előzetes letartóztatásra tett előterjesztése ellenére május 17-én szabadlábra kerültek.

A két gyanúsított közül az egyiknek, R. Tamásnak a kezén május 20-án újra kattant a bilincs, ugyanis aznap délután a férfi egy enyingi, Vasút utcában lévő családi házba surrant be. A zsákmány ezúttal a tulajdonos pénztárcája volt a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt. A sértett azonban meglátta és egyértelműen felismerte az elkövetőt, akit az Enyingen szolgálatban lévő járőrök felkutattak, elfogtak és előállítottak. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki R. Tamást lopás vétség megalapozott gyanúja miatt, majd ismételten bűnügyi őrizetbe vették.

A gyanúsított előzetes letartóztatására újra előterjesztést tett a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!