Hírek

2014.04.11. 07:02

Vasvillával fenyegetőzött az enyingi férfi

Enyingről vasvillával fenyegetőző férfit, Bicskéről engedély nélkül árusító személyeket állítottak elő.

Enyingen a Petőfi utcából családi veszekedésről érkezett bejelentés a rendőrségre csütörtök délelőtt. A bejelentés szerint a címen élő család egy telefon kölcsönadása miatt összeveszett egymással és a veszekedés során az egyik férfi vasvillával és kapával fenyegette családtagjait, tettlegesség azonban nem történt.

Az enyingi járőrök a 31 éves férfit az Enyingi Rendőrőrsre előállították, ahol garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indult ellene eljárás.

A bicskei rendőrök csütörtök délelőtt engedély nélküli árusításról kaptak bejelentést.

Az egyenruhások a bejelentést követően Bicske, Kisfaludy utcából három román állampolgárt állítottak elő. Az 54 éves férfi valamint egy 45 éves és egy 49 éves nő a korábban velük szemben alkalmazott intézkedés ellenére tovább folytatták az engedély nélküli árusítást, így őket a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították. Ügyükben jogosulatlan közterületi értékesítés szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!