Hírek

2017.01.10. 16:49

Van, aki képes ellopni a korcsolyázó kicsik csizmáit

Perkáta - A községben Laposként ismeri mindenki a környéket, amelyen amúgy átfolyik a most befagyott Pistolai-patak is. A gyerekek itt szoktak csúszkálni, korcsolyázni - ám a minap két kisgyerek kénytelen volt a fagyban mezítláb hazamenni.

Kocsis Noémi

A felháborító eset kikerült a legnagyobb közösségi oldalra, s megírta a helyi Perkáta Online is: két kislány fogta a korcsolyáját és lement a patakhoz fiútestvérük kíséretében hétfőn. Lecserélték cipőjüket, csizmájukat korira és a megfagyott vízen ügyesen siklani kezdtek - a parton maradt testvérük még videóit is készített róluk a telefonjával. Befejezve a korizást, nagyon meglepődtek, amikor hűlt helyét találták a cipőjüknek, csizmájuknak.

De nem volt mit tenni, mezítláb indultak haza, mivel korcsolyával a lábukon nem tudtak menni - tudósít a helyi online lap.  Az esetet az egyik szülő közzétette, ennek köszönhetően jelentkezett nála egy szemtanú, hogy látott egy nőt, hosszú fekete kabátban egy zsákot cipelve, a lakcímét is tudja.

A gyerekek édesapja elment a tolvaj házához és felszólította az ott lakókat, azonnal hozzák ki a két pár lábbelit. A gyerekek visszakapták a csizmát, amit szüleik alig egy napja vettek az egyiküknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!