Hírek

2014.08.30. 19:27

Vakációzáró „állati” nap

Székesfehérvár – Vakációzáró családi napot szervezett szombatra a HEROSZ Fehérvári Állatotthona: a programokba más szervezetek is bekapcsolódtak.

Tihanyi Tamás

A cél a felelős állattartásra való figyelemfelhívás, mondta a feol-nak a helyszínen, a Fehér Palota melletti parkolóban Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon telepvezetője.  Nagyon sok állattal lehetett a kicsiknek és a nagyobbaknak megismerkedni, miközben szakemberek adtak jó és hasznos tanácsokat az érdeklődőknek. Krepsz Gyöngyi az esemény kapcsán arról is szólt, hogy vannak olyan jelek, amelyek azt mutatják, látható előrelépés, tehát az emberek egyre nagyobb százaléka gondozza nagy figyelemmel, felelősséggel háziállatait. De ettől a kép ma még vegyes, bizony vannak rossz tapasztalatok is. Az állatvédő munka része ma még a súlyos felelőtlenség, sőt, az emberi aljasság tetten érése. Maradt tehát még tennivaló bőven az oktatás és a nevelés területén kiszolgáltatott társaink érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!